Filenin Sultanları'nın yıldızı Ebrar Karakurt'tan Belçika karşılaşması itirafı geldi: İyi bir performans sergileyemedik

A Milli Kadın Voleybol Takımı, bir başka deyişle Filenin Sultanları, 2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası'nın son 16 turunda Belçika engelini 3-1'lik skorla geçti. Karşılaşmada yıldızlaşan Ebrar Karakurt bekledikleri performansı sergileyemediklerini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Filenin Sultanları'nın yıldızı Ebrar Karakurt'tan Belçika karşılaşması itirafı geldi: İyi bir performans sergileyemedik

2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası'nın son 16 turunda A Milli Kadın Voleybol Takımı, Belçika ile karşı karşıya geldi. Filenin Sultanları heyecan dolu karşılaşmada rakibini 3-1'lik skorla devirdi ve çeyrek finale yükseldi.

Ebrar Karakurt gösterdiği performansla hayran bıraktı. . Milli voleybolcu Belçika karşısında 2 blok ve 2 ace buldu. Ebrar Karakurt heyecan dolu karşılaşmada toplamda 20 sayılık performansla yıldızlaştı. Ebrar Karakurt mücadelede yüzde 59'luk bir hücum yüzdesi yakaladı. A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın tecrübeli isimlerinden Hande Baladın ise 14 sayıyla maçı tamamladı. Karşılaşmanın en skorer ismi 27 sayılık performansıyla Melissa Vargas oldu.

"İYİ PERFORMANS SERGİLEYEMEDİK"

Karşılaşmanın ardından A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızı Ebrar Karakurt açıklamalarda bulundu. İyi bir performans sergileyemediklerini ancak galibiyet aldıkları için mutlu olduklarını belirten Ebrar Karakurt şu ifadeleri kullandı:

"Bugün takım olarak çok iyi bir performans sergileyemedik. Belçika bizi servislerde çok zorladı. Zor maçlar da turnuvanın bir parçası. Umarım bir dahaki maçlarda yüreğimiz bu kadar ağzımıza gelmez. Belçika'yı çok ayrı tebrik etmek istiyorum. Sonucunda kazandığımız için çok mutluyuz. Önümüzde üç maç daha var umarım şampiyon olabiliriz."

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin