Filenin Sultanları 2024 Paris Olimpiyatları'na koşuyor! Elemelerde 4'te 4 yapan Filenin Sultanları 18 maçtır üst üste galip geliyor

Filenin Sultanları 2024 Paris Olimpiyat elemelerinde bugün Arjantin ile karşı karşıya geliyor. İlk üç maçını kazanan A Milli Kadın Voleybol Takımımız Arjantin karşısında ilk seti zorlanmadan kazandı. İkinci set ise Arjantin'in oldu. Üçüncü sete fırtına gibi başlayan ve 25-22 kazanan Filenin Sultanları, Arjantin'e dördüncü sette nefes aldırmadı. Maçı kazanarak Paris Olimpiyatları elemelerinde 4'te 4 yaptı, üst üste 18 maç kazanmış oldu.

Filenin Sultanları 2024 Paris Olimpiyatları'na koşuyor! Elemelerde 4'te 4 yapan Filenin Sultanları 18 maçtır üst üste galip geliyor

Filenin Sultanları 2024 Paris Olimpiyat elemelerinde bugün Arjantin ile karşı karşıya geliyor. İlk üç maçını kazanan A Milli Kadın Voleybol Takımımız Arjantin karşısında ilk seti zorlanmadan kazandı.

Filenin Sultanları ikinci seti ise kaybetti. Arjantin 25-22 kazanarak setlerde durumu 1-1'e getirdi. 

ÜÇÜNCÜ SETİ DOMİNE ETTİLER

Üçüncü sete hızlı başlayan Filenin Sultanları 4-0'lık bir seri yakaladı. Set boyunca oyunu domine eden milli takımımız bir ara farkı 9 sayıya kadar çıkardı. Sette üstünlüğünü bariz hissettiren Filenin Sultanları 25-15 kazanarak setlerde 2-1 öne geçti. 

DÖRDÜNCÜ SET FİNAL SETİ OLDU

Maçın dördüncü seti çekişmeli anlarla başladı. Filenin Sultanları 10-8 öne geçtikten sonra bu seti de domine etmeye başladı. Set boyunca kontrolü elden bırakmayan milliler Arjantin'e öne geçmesi için fırsat vermedi. Filenin Sultanları 25-15 kazanarak maçı 3-1 kazandı.

18 MAÇTIR YENİLMİYORLAR 

Bu galibiyetle birlikte Filenin Sultanları 2024 Paris Olimpiyatları elemelerinde dörtte dört yaparak liderliğini sürdürdü. Şampiyon kızlarımız ayrıca Arjantin'i devirerek 18 maç üst üste kazanmış oldu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin