Fibabanka'dan emekliyi sevindirecek karar. Emekli promosyon rakamlarını güncelledi. Fibabanka emekli promosyonu ne kadar?

Emeklilere yönelik banka promosyonları aralık ayı itibariyle güncellenmeye devam ediyor. Son kampanya duyurusu Fibabanka'dan geldi. Banka ne kadar bir ödeme yapacağını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Fibabanka'dan emekliyi sevindirecek karar. Emekli promosyon rakamlarını güncelledi. Fibabanka emekli promosyonu ne kadar?

Özel bankalar arasındaki promosyon yarışında aralık furyası devam ederken, son kampanya duyurusu da Fibabanka'dan geldi

Banka, 1 Aralık'tan itibaren geçerli olacak olan rakamı duyurdu ve şu açıklamayı yaptı:

Emekli maaşlarını Fibabanka’ya transfer eden emekliler kazanıyor! Siz de hemen emekli maaş ödemenizi Fibabanka’ya taşıyın, 5.000 TL’ye kadar nakit emekli maaş promosyonundan faydalanın.

Fibabanka’da emeklilerimize kazanç sağlayacak uygulamalar her zaman hazır! 3 yıl süre ile emekli maaşını Bankamız aracılığıyla almayı taahhüt etmeniz durumunda, 5.000 TL’ye kadar nakit emekli maaş promosyonu kazanabilirsiniz. Üstelik, Fibabanka şube ve ATM’lerinin yanı sıra, Türkiye'deki tüm İş Bankası Bankamatiklerinden herhangi bir ücret/komisyon ödemeden emekli maaşınıza kolayca ulaşabilirsiniz.

Emeklilerimize sunduğumuz avantajlar bunlarla bitmez! Bankacılık işlemlerinde özel avantajlı fiyatlandırmalar ve pratik ürünler de emeklilerimizi bekler. Emeklilerimiz, Fibabanka şubeleri başta olmak üzere tüm kanallardan gerçekleştirecekleri bankacılık işlemleri ile ilgili olarak hesap işletim ücreti ödemez, sadece onlara özel bireysel kredi ve mevduat faiz oranlarından faydalanırlar.

Sizin ve çalışma arkadaşlarımızın karşılaşabileceği riskleri en aza indirmek için, 01.11.2022 tarihi itibarıyla, Emekli Maaşı Promosyon Taahhüdünüzü evinizden çıkmadan 444 88 88 Telefon Bankacılığımızı arayarak yenileyebileceğinizi paylaşmak istiyoruz. SGK emekli maaşınızı Bankamızdan alıyorsanız, mevcut Emekli Maaşı Promosyon Taahhüdünüz sona erdiyse veya yakın zamanda sona erecekse, promosyon taahhüdü yenileme taleplerinizi 444 88 88 Telefon Bankacılığımızdan Bankamıza iletebilirsiniz.

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma doğrultusunda, emekli maaşını Bankamızdan almak isteyen SGK emeklisi (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) müşterilerimiz, 3 yıl süre ile emekli maaşını Bankamız aracılığıyla almayı taahhüt etmeleri durumunda promosyon almaya hak kazanır.

Yapılacak promosyon ödemeleri maaş tutarına göre aşağıdaki gibidir:

3.500 TL’ye (3.500 TL hariç) kadar olan emekliler için 3.000 TL,
3.500 - 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında olan emekliler için 3.500 TL,
7.500 - 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında olan emekliler için 4.500 TL
10.000 TL ve daha fazla olan emekliler için 5.000 TL.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin