Festivalin ilk günü rekora gidiyor!

İstanbul Fİlm Festivali 30 Mart'ta başlıyor. Gişeler açıldı.Peki, ilk gün ne kadar bilet satıldı?

Google Haberlere Abone ol
Festivalin ilk günü rekora gidiyor!

Bu yıl 32.si düzenlecek İstanbul Film Festival için geri sayım başladı. 30 Mart'ta sinemaseverlerle buluşacak olan Festival'in biletleri sinema gişelerinden ve Biletix'ten satışa sunuldu.



Gişelerin açılmasının ardından ilk gün 50 binden fazla bilet satıldı.



Festivalde bilet fiyatları tam 15 TL, “Akbank Galaları” bölümündeki filmler dışında öğrenci ile 65 yaş ve üstüsinemaseverler için 10 TL. Hafta içi gündüz seanslarındaki indirimli bilet uygulaması bu yıl da devam ediyor. Festival boyunca, hafta içi gündüz seansları yalnızca 5 TL. 



Festival boyunca filmleri en ucuza izleme şansı Lale üyelerinin. Lale üyeleri biletlerinde %25’e varan özel indirimlerden yararlanıyorlar. Festival Sponsoru Akbank’ın Axess Kart sahipleri de, festival boyunca hafta içi gündüz seansları haricindeki biletleri %20 özel indirim ile alabiliyorlar.



Sinemaseverler biletlerini Biletix satış sistemi üzerinden ya da hizmet bedeli ödemeden Beyoğlu’nda Atlasve Beyoğlu, Kadıköy’de Rexx sinemaları gişelerinden temin edebilirler. 



Festival gösterimlerine eklenen seanslar ve festivalle ilgili tüm güncel bilgiler film.iksv.org adresinden takip edilebilir.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin