Ferzan Özpetek’in ağabeyi Asaf Özpetek son yolculuğuna uğurlandı!

Dün hayatını kaybeden Asaf Özpetek, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi.

Google Haberlere Abone ol
Ferzan Özpetek’in ağabeyi Asaf Özpetek son yolculuğuna uğurlandı!

Yönetmen Ferzan Özpetek’in ağabeyi Asaf Özpetek, 3 yıldır mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek, dün, 62 yaşında hayata gözlerini yummuştu. Evli ve 2 çocuk babası olan Özpetek’in cenazesi bugün Fenerbahçe Camisi’nden son yolculuğuna uğurlandı.



Ferzan Özpetek’in ağabeyi Asaf Özpetek son yolculuğuna uğurlandı!



Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa verilen Özpetek’in cenaze töreninde ünlü isimler de yer aldı. Özpetek’in cenazesine Cem Yılmaz, Şükrü Özyıldız, Şebnem Bozoklu, Buğra Gülsoy ünlü isimler katıldı. Cenaze de ünlü yönetmen Ferzan Özpetek tazileleri kabul etti. Ferzan Özpetek'e taziye de bulunan Cem Yılmaz, “Aile acılı, sizde fazla çekim yapmayın” diyerek basın mensuplarına ricada bulundu.



Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği ve ABD’nin Kaliforniya eyaletindeki National Üniversitesi’nde MBA’i tamamlamış, Los Angeles ve İstanbul’da makine mühendisi olarak çalıştıktan sonra 1993 ile 1998 yılları arasında ATV’de yapımcı olarak çalışmıştı. Asaf Özpetek, 1998 yılında kardeşleri Ferzan Özpetek ve Sıddık Özpetek ile birlikte kurduğu AFS Film bünyesinde Avrupalı yapımcılarla ortak sinema filmi, reklam filmi ve TV dizilerine imza attı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin