Fernando Muslera devri artık sona erdi. Galatasaray devre arasında dünyaca ünlü eldiveni İstanbul'a getiriyor

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Kopenhag mücadelesinde yaptığı hatalarla eleştiri oklarını üzerine çeken Fernando Muslera, Galatasaray'da artık son günlerini yaşıyor. Galatasaray, devre arasında Fernando Muslera'nın yerine kaleyi David De Gea ile güçlendirmek istiyor.

Google Haberlere Abone ol
Fernando Muslera devri artık sona erdi. Galatasaray devre arasında dünyaca ünlü eldiveni İstanbul'a getiriyor

Şampiyonlar Ligi serüvenine Kopenhag maçıyla başlayan ve son dakikalarda bulduğu gollerle sahadan bir puanla ayrılan Galatasaray'da Fernando Muslera gelişmesi yaşandı.

Galatasaray yönetimi, Kopenhag maçında yediği gollerle eleştiri oklarını üzerine çeken Fernando Muslera'nın güven vermeyen performansının ardından Uruguaylı kalecinin ilerleyen yaşı nedeniyle de kaleye yeni bir isim aramaya başladı.

Son olarak Manchester United forması giyen ve İngiliz deviyle sözleşme uzatmayan David De Gea ile görüşen Galatasaray, şu an boşta olan David De Gea'nın transferinde oldukça avantajlı konumda bulunuyor. Uzun yıllar İspanya Milli Takımı'nın da kalesini koruyan David De Gea'nın da sarı-kırmızılı ekibin teklifine sıcak baktığı öğrenildi.

ERDEN TİMUR AYRILIĞIN SİNYALİNİ VERMİŞTİ

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada, ''Muslera 13 yıldır bu takımda. Galatasaray tarihinin en önemli figürlerinden biri. Geçen sene de gördük. Bu sene son sene. Her oyuncu yaşı ilerledikçe kendi planlarını yapıyor. Önemli olan ileride onun planlarında birlikte olabilecek misiniz. Vefa, sahiplenme ilişkisini kurabiliyorsanız her şeyi açıkça konuşabiliyorsunuz'' ifadelerini kullanmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin