Feridun Düzağaç ve Yüksek Sadakat KüçükÇiftlik Bahçe’de!

Geçtiğimiz yıl müzikseverleri mest eden %100 Akustik konserleri, Feridun Düzağaç ve Yüksek Sadakat ile 27 Mayıs’ta KüçükÇiftlik Park’ın yeşil yüzü KüçükÇiftlik Bahçe’de başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Feridun Düzağaç ve Yüksek Sadakat KüçükÇiftlik Bahçe’de!

Geçtiğimiz yıl müzikseverlere büyük bir haz yaşatan %100 Akustik konserleri, Feridun Düzağaç ve Yüksek Sadakat ile 27 Mayıs’ta KüçükÇiftlik Park’ın yeşil yüzü KüçükÇiftlik Bahçe’de başlıyor.

Serinin 2023 yılının ilk konserinde, besteleriyle rock müziğin eskimeyen isimlerinden Feridun Düzağaç ve rock müziğe damga vuran şarkılarıyla ülkenin sevilen gruplarından Yüksek Sadakat sahne alacak.

Feridun Düzağaç ve Yüksek Sadakat KüçükÇiftlik Bahçe’de!

KüçükÇiftlik Bahçe’de gerçekleşecek %100 Akustik konserlerinde, sakin yaz akşamlarının tadını sevdikleriyle çıkarmak isteyen İstanbullular, en sevilen müzisyenlerin şarkılarını bu kez de akustik halleriyle dinleyecekler.

Besteleri ve yorumuyla Türk rock müziğinin en sevilen isimleri arasında yer alan Feridun Düzağaç, Alev Alev, F.D., Lavinia gibi efsaneleşen şarkılarını KüçükÇiftlik Bahçe’de hayranlarıyla birlikte seslendirecek.

Feridun Düzağaç ve Yüksek Sadakat KüçükÇiftlik Bahçe’de! - Resim : 2

%100 Akustik konserleri 7 Temmuz’da Emre Aydın ve Tuğkan, 14 Temmuz’da Yeni Türkü ve Zuhal Olcay, 11 Ağustos’ta Nazan Öncel, 18 Ağustos’ta Fatih Erkoç ve Sena Şener ile devam edecek. URU ve Art-İst Organizasyon tarafından düzenlenen %100 Akustik konserlerinin biletleri Biletix’te, Bubilet’te ve KüçükÇiftlik Park gişesinde...

Feridun Düzağaç ve Yüksek Sadakat KüçükÇiftlik Bahçe’de! - Resim : 3

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin