Ferhat ile Şirin dizisinin yayın tarihi belli oldu!

FOX'un iddialı dizisi Ferhat ile Şirin, ekran macerasına başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Ferhat ile Şirin dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Yapımını O3 Medya ile Artistanbul Medya’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu, senaryosunu Savaş Korkmaz’ın kaleme aldığı FOX’un yeni dizisi 'Ferhat ile Şirin'in yayın tarihi belli oldu.



Efsanevi aşk hikayesi 'Ferhat ile Şirin'in ilk bölümü 22 Kasım Cuma günü izleyiciyle buluşacak.




Aşkın büyüsü ve ölümsüzlüğü hepimizi etkisi altına alacak... #FerhatileŞirin ilk bölümüyle 22 Kasım Cuma FOX’ta! @ferhatsirinfox pic.twitter.com/Ei4BV5gupE


— FOX (@FOXTurkiye) November 7, 2019


2. tanıtım görücüye çıktı



İlk tanıtımı büyük merak uyandıran dizinin 2. tanıtımı izleyiciyle buluştu.



Sezonun iddialı projeleri arasında yerini almaya hazırlanan dizinin tanıtımında Ferhat, Şirin ve Banu arasındaki etkileyici bağ ekrana geliyor.



Kimse göründüğü kadar değildir!



'Ferhat ile Şirin'in, modern bir aşk masalı olarak yeniden tasarlandığı proje, izleyiciye aşkın acısını, sevincini, nefretini, tutkusunu, ihaneti bir arada tattırmaya geliyor. Tanıtımdaki “Kimse göründüğü kadar değildir” cümlesiyle dikkat çeken tanıtım, sosyal medyada da büyük ilgi gördü.



Başrollerini Cansu Dere, Tolga Sarıtaş ve Leyla Tanlar’ın paylaştığı, kadrosunda Yıldıray Şahinler, Ushan Çakır, Işıl Yücesoy, Şehsuvar Aktaş, Emel Çölgeçen, Alican Barlas ve Nihan Gür gibi birbirinden başarılı oyuncuların da yer aldığı 'Ferhat ile Şirin', etkileyici hikayesi ile 22 Kasım Cuma saat 20.00’de ilk bölümüyle FOX‘ta.



"Ferhat ile Şirin dizisinden kareler" Galerisine Göz At



"Ferhat ile Şirin dizisinin 2'nci tanıtımı yayınlandı!" Galerisine Göz At



"Ferhat ile Şirin dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı!" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin