Ferdi Tayfur Yargıtay'a gidiyor!

Ünlü sanatçı Ferdi Tayfur, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Ferdi Tayfur Yargıtay'a gidiyor!

Usta sanatçı Ferdi Tayfur, senaryosunu çalıp “Berlin Kaplanı” filmini çektiği iddiasıyla Ata Demirer'e açtığı davayı kaybetmişti. Beyaz Tv’de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına telefonla bağlanan Tayfur, kararın gerekçesi geldikten sonra Yargıtay'a gideceklerini açıkladı.



Sokağa çıkmazsa, sokaktaki manzaraları, dilendicileri, rezillikleri, kavga eden insanları, sinirli insanları görmezse, haberleri izlemezse iyi olduğunu belirten Tayfur, "Hangi haberi açarsanız kandan, gözyaşından geçilmiyor. Bir de iş kazalarından geçilmiyor. Bir sanatçı olarak bunlara canım sıkılıyor. Onun dışında çok iyiyim" şeklinde konuştu.



"ALBÜM YAPMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"



Şu sıralar albüm yapmayı düşünmediğini ifade eden Ferdi Tayfur, "Başka bir işle meşgulüm. Şu an bir termal tesis yapıyoruz, devre mülk yapıyoruz, onun çalışmalarıyla uğraşıyorum. Sağlık problemim nedeniyle albüm yapmamam diye bir şey söz konusu değil. Ama ses tellerimde biraz sorun var. Yoksa yüzümden dolayı değil" açıklamalarında bulundu. 



"RAHATSIZLIĞIMLA İLGİLİ YAPILAN HABERLERE SİNİRLENDİM" 



Rahatsızlığı ile ilgili yapılan haberlere sinirlendiğini belirten usta sanatçı, "İnsanlar kendilerine göre senaryo yazıyorlar. Ben kendimi iyi hissediyorum. Geçirmiş olduğum rahatsızlık zamanla geçecek" dedi. 



Ata Demirer ile arasındaki husumete de değinen Tayfur, mahkemede olan yanlışlıklar var. Ata davayı kazandı ama kararın gerekçesini bekliyoruz. Biz de Yargıtay'a gideceğiz. Ata Demirer senaryomu değiştirerek film yaptı. Ata Demirer isteseydi senaryoyu ona verirdim" ifadelerini kullandı. 



Ferdi Tayfur açıklamalarına şöyle devam etti: 



"İnşaat işinde bir doktor tarafından dolandırıldım. Mahkeme doktorun benden aldığı malların üzerine tedbir koydu.  



Kalp kırmayan insan iyi insandır. Kadınlar başımızın tacıdır." 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin