Fenomenler birbirlerine girdi! 'Enes Batur çocuklara zarar veriyor...'

Kerimcan ve Danla Bilic, eleştirilere çektikleri bir video ile cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
Fenomenler birbirlerine girdi! 'Enes Batur çocuklara zarar veriyor...'

Ünlü DJ ve sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz ile YouTuber Danla Bilic, çocukları kötü yönde etkiledikleri konusunda gelen eleştirilere çektikleri bir video ile cevap verdi.



Çocukları Taciz ve Sosyal Medyadan Koruma Derneği sosyal medya fenomenleri Kerimcan Durmaz, Enes Batur ve Danla Bilic hakkında 'çocuklara kötü örnek oluyorlar' gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmuştu.



Danla Bilic ve Kerimcan Durmaz çocukları kötü yönde etkilediklerine dair gelen yorumlara YouTube kanallarında cevap verdiler.



'Enes Batur zarar veriyor'



Posta'da yer alan habere göre; Danla Bilic ve Kerimcan,Enes Batur ile kıyaslanmalarını doğru bulmadıklarını, Enes Batur’un küfürlü söylemlerinin çocuklara zarar verebileceğini ama kendilerinin bu şekilde davranmadıklarını söyledi.



Danla Bilic: Bizim suçumuz değil



Danla Bilic, "10 yaşındaki çocuk bizi izliyorsa bu ailenin suçu" dedi. Kerimcan bu cümleyi onaylayarak ailelerin daha bilinçli olmalarını ifade eden bir yorumda bulunarak tablet, telefon gibi teknolojik aygıtların çocukların ellerine tutuşturulmaması gerektiğini ifade etti.



İkilinin açıklamalarına hayranlarından destek geldi. Bilic ve Durmaz'ın takipçileri, ikiliyi haklı bularak, '5 yaşındaki çocukların YouTube'da ne işleri var' yorumunu yaptı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin