Fenomen yapımların senaristinden Kanal D'ye yeni dizi! İşte, detaylar!

Kanalda yeni bir aile komedisi izleyiciyle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
Fenomen yapımların senaristinden Kanal D'ye yeni dizi! İşte, detaylar!

Ay Yapım yapımcılığında gerçekleşen, senaristliğini ve yönetmenliğini Onur Ünlü'nün üstlendiği 'Beş Kardeş' isimli dizi Kanal D'de başlıyor.



Sıcak bir aile komedisini konu alan dizide beş kardeşin en büyüğü olan balıkçı Sait karakterini Serkan Keskin canlandırıyor. Sait'in renkli karakterlere sahip dört kardeşine, Nadir Sarıbacak, Tansu Biçer, Osman Sonant ve Fatih Artman hayat veriyor. Sait'in büyük bir aşk yarası olan Fahriye'yi Melisa Sözen, Sait’e aşık olan Canan'ı ise Nihal Yalçın canlandırıyor. Serdar Orçin, Ece Dizdar, Köksal Engür ve Ayşen Gruda'nın da yer aldığı dizi usta oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.



'Beş Kardeş'in konusu şöyle: Eski bir mahallede, dededen kalma ahşap bir konakta yaşayan karakter olarak birbirinden çok farklı olan Sait, Nazım, Turgut, Orhan ve Aziz birbirlerine çok düşkün, sarsılmaz bir ailededir. Kardeşlerin en büyüğü olan Sait, depremde anne ve babalarını kaybettiklerinden beri ailenin babası gibi olmuş, kardeşleri her türlü zorluğa rağmen bir arada tutmayı başarmıştır. Duygusal gazeteci Nazım (Nadir Sarıbacak), mahallenin imamı Turgut (Tansu Biçer), şarkıcılık hayalleri kuran bodyguard Orhan (Osman Sonant), at yarışı tutkunu havai Aziz (Fatih Artman). Artık koca koca adamlar olsalar da, kaç yaşına gelirlerse gelsinler, hepsi Sait'in çocuğu gibi. Ve hiçbiri, Sait'ten veya birbirlerinden ayrı bir yaşam sürmeyi hayal bile etmiyor. Ta ki, Sait bir gün kendi adına bir kararla çıkagelene kadar.



'Beş Kardeş' yakın zamanda Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak. 



Onur Ünlü daha önce 'Leyla ile Mecnun', 'Ben de Özledim', 'İtirazım Var' gibi birçok yapıma imza atmıştı.



İşte, 'Beş Kardeş'in fragmanı:




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin