Fenomen gelin adayı Solmaz Çiros’un çılgın kalça dansı olay oldu! Hareketlerine kimse anlam veremedi

Fenomen gelin adayı Solmaz Çiros'un değişimi herkesi şaşırtmıştı. Çiros'un aldığı kilolarla olay olmuştu. Kıvrak danslarıyla tanınan ve meşhur olduktan sonra çeşitli yerlerde sahne alan Solmaz Çiros öyle bir değişti ki görenler tanımakta zorlanıyor. Katıldığı bir programda bilerek ve isteyerek kilo aldığını dile getiren Solmaz Çiros son olarak sosyal medya hesabından paylaştığı dans videoları ile gündeme geldi. Solmaz Çiros dekolteli pozlarıyla da adından söz ettiriyor.

Google Haberlere Abone ol
Fenomen gelin adayı Solmaz Çiros’un çılgın kalça dansı olay oldu! Hareketlerine kimse anlam veremedi

Fenomen gelin adayı Solmaz Çiros'un değişimi herkesi şaşırtmıştı. Çiros'un aldığı kilolarla olay olmuştu. Kıvrak danslarıyla tanınan ve meşhur olduktan sonra çeşitli yerlerde sahne alan Solmaz Çiros öyle bir değişti ki görenler tanımakta zorlanıyor. Katıldığı bir programda bilerek ve isteyerek kilo aldığını dile getiren Solmaz Çiros son olarak sosyal medyahesabından paylaştığı dans videoları ile gündeme geldi. Solmaz Çiros dekolteli pozlarıyla da adından söz ettiriyor. Solmaz Çiros yeni imajıyla görenleri şoke etti. Solmaz Çiros'un dans videolarına fazla kiloları damga vurdu. Solmaz'ın hareketlerine ise kimse anlam veremedi. İşte fenomen gelin adayı Solmaz Çiros'un çok konuşulan dansı ve son hali…

Fenomen gelin adayı Solmaz Çiros’un çılgın kalça dansı olay oldu! Hareketlerine kimse anlam veremedi

Evleneceksen Gel programıyla adını duyuran Solmaz Çiros son dönemde değişimiyle gündemde. Geçtiğimiz günlerde paylaştığı bir fotoğrafta dudakları dalga konusu olan gelin adayı Solmaz bu sefer de sahne aldığı düğündeki dansıyla adından söz ettirdi. Solmaz'ın eteğini kaldırıp dans etmesi eleştiri yorumlarına sebep oldu.

Gelin adayı Solmaz Çiros son olarak derin göğüs ve bacak dekolteli elbisesiyle sahneye çıktı.

Sahnede davulcuyu karşısına alıp dans eden Çiros'un eteğini kaldırıp beline bağlaması ve hareketleri tepki çekti.

Solmaz Çiros'u görenler "Az daha aç olmamış", Hiç oynayamıyorsun hakkını vermiyorsun", Eskiden oynuyordun da şimdi ne yaptığını pek anlayamadım" yorumlarında bulundu.

Fenomen gelin adayı Solmaz Çiros’un çılgın kalça dansı olay oldu! Hareketlerine kimse anlam veremedi - Resim : 2

İşte, Solmaz Çiros'un çok konuşulacak kalça dansı...

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin