Fenerbahçe'yi ikinci kez reddedemedi. İtalya Milli Takımı'nın kaptanı ara transferde imzaya geliyor

Yaz transfer döneminde 6 numara transferini bitiremeyen Fenerbahçe, Jorginho ile yeniden temasa geçti. Fenerbahçe, ara transfer döneminde Jorginho'nun takımdan ayrılmasına izin verecek Arsenal ile yeniden masaya oturacak.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'yi ikinci kez reddedemedi. İtalya Milli Takımı'nın kaptanı ara transferde imzaya geliyor

Yaz transfer döneminde 6 numara transferi için oldukça mesai harcayan ancak bir isimle anlaşmayı başaramayan Fenerbahçe gündemine yeniden Jorginho'yu aldı.

Daha önce Jorginho için girişimde bulunan Fenerbahçe, Arsenal'den olumsuz yanıt almış ve Jorginho'nun menajeri yıldız ismin futbol hayatına İngiltere'de devam edeceğini açıklamıştı.

Yeni sezonun başlamasıyla birlikte Arsenal'de sürekli olarak forma şansı bulmakta zorlanan Jorginho'nun da artık takımdan ayrılmak istediği ve Fenerbahçe'ye transfer olmaya sıcak baktığı öğrenildi.

Arsenal, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Jorginho'nun ara transfer döneminde takımdan ayrılmasına kolaylık sağlayacak ve Fenerbahçe ile görüşmesine izin verecek.

PİYASA DEĞERİ 65 MİLYON EURO'YU GÖRDÜ

İtalya Milli Takımı'nda da forma giyen ve kaptanlık pazubandı takan Jorginho'nun piyasa değeri şu an 25 milyon Euro gösteriliyor. Jorginho'nun piyasa değeri 2019 yılında 65 milyon Euro'ya kadar çıkmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin