Fenerbahçe'yi çok özledi, hem Ali Koç hem de İsmail Kartal'a transfer için telefon açtı

Yaz transfer döneminde Hoffenheim'e transfer olan Attila Szalai yeniden Fenerbahçe'ye dönmek için gün sayıyor. Attila Szalai hem Ali Koç hem de İsmail Kartal ile görüşerek Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giymek istediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'yi çok özledi, hem Ali Koç hem de İsmail Kartal'a transfer için telefon açtı
Arşiv

Fenerbahçe'nin yaz transfer dönemindeki en pahalı satışlarından birisi olan Attila Szalai tam 12.3 milyon Euro'ya Almanya Bundesliga ekibi Hoffenheim'e transfer olmuştu.

Fenerbahçe'de gösterdiği başarılı performansın ardından birçok takımın radarına giren Attila Szalai tercihini Hoffenheim'dan yana kullansa da Macar stoperin Almanya macerası istediği gibi gitmedi. Hazırlık maçlarında istenilen performansı sergileyemeyen Attila Szalai, Bundesliga'nın başlamasının ardından da sadece 199 dakika sahada kalınca Fenerbahçe'ye dönmek için gemileri yaktı.

Fenerbahçe'nin durumunu yakından takip eden Attila Szalai, sarı-lacivertli ekipte yaşanan stoper probleminin ardından hem Ali Koç hem de İsmail Kartal ile görüşerek transfer için hazır olduğunu ve Fenerbahçe'de sezon sonuna kadar kiralık olarak forma giyebileceğini söyledi.

Fenerbahçe formasını 117 kez giyen Attila Szalai 7 kez fileleri havalandırırken, 1 kez de Türkiye Kupası zaferi yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin