Fenerbahçe'yi bekleyen büyük tehlike! Galatasaray derbisini kaybettiği an...

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk şansını kaybeden Fenerbahçe, Galatasaray derbisinden mağlubiyetle ayrılması halinde başka bir şok daha yaşayacak.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'yi bekleyen büyük tehlike! Galatasaray derbisini kaybettiği an...

Spor Toto Süper Lig'de 77 puanla ikinci sırada yer alan ve şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de derbi hazırlıkları başladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, futbol A takımı, teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirdiği günün antrenmanına koşu, ısınma, koordinasyon hareketleri ve çabukluk çalışmalarıyla başladı.

Ardından iki gruba ayrılan futbolcular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptı. Günün tek antrenmanını taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlayan Fenerbahçe, hazırlıklarına yarın devam edecek.

DERBİ ÖNCESİ BÜYÜK TEHLİKE

Fenerbahçe, Galatasaray derbisinden mağlubiyetle ayrılması halinde hem ikinci sıradaki yerini hem de 26.5 milyon TL geliri kaybedebilir.

Fenerbahçe'nin sadece üç puan gerisinde bulunan Beşiktaş iki maçını da kazanması halinde ikili averajda Fenerbahçe'nin önünde bulunduğu için ligi ikinci sırada bitirebilir.

Bu durum gerçekleşirse Fenerbahçe ligi üçüncü sırada bitirecek ve 26.5 milyon TL ödül yerine 19.9 milyon TL'yi kasasına koyacak. Bu durumda da 6.6 milyon TL'lik bir kayıp yaşayacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin