Fenerbahçe'ye yeniden dönmeye hazır. Kötü gidişat sonrası teknik direktörlük görevine talip olduğunu açıkladı

İngiltere Championship ekiplerinden Cardiff City'i çalıştıran Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Erol Bulut gündeme damga vuracak açıklamalar yaptı. Erol Bulut teklif gelmesi halinde Fenerbahçe ile yeniden seve seve görüşeceğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'ye yeniden dönmeye hazır. Kötü gidişat sonrası teknik direktörlük görevine talip olduğunu açıkladı
Arşiv

Geçtiğimiz sezon küme düşme hattında bulunan Cardiff, Erol Bulut'un gelişiyle adeta küllerinden doğdu.

Erol Bulut yönetimindeki Cardiff City bu sezon ortaya koyduğu etkili performansla ligde play-off potasındaki takımlardan birisi haline geldi. Cardiff City'den ilk olarak üç sene önce teklif aldığını söyleyen Erol Bulut, ''Başka teklifler de vardı yurtdışından. Fenerbahçe’den de teklif gelince, doğal olarak, eski futbolcusu olarak, teklifi kabul ederek oraya hoca olarak gitmeye karar verdim. Buraya geliş sürecimizi üç yıl ertelemiş olduk. Gaziantep Futbol Kulübü’nde teknik direktörlük yaptığım dönemde biliyorsunuz deprem oldu ve kulüp ligden çekildi. Biz de yollarımızı ayırmış olduk Gaziantep Futbol Kulübü’yle. Sonra Cardiff City’den yeniden teklif geldi'' dedi.

FENERBAHÇE'YE YENİDEN DÖNME SİNYALİ

Fenerbahçe'deki kötü gidişatın ardından kulübe tekrar seve seve döneceğini ve görev alacağını söyleyen Erol Bulut, ''Şu an başkanımız Ali Koç kulübün başında. Önümüzdeki yıllarda devam eder etmez ya da başkası gelir, o zamanki yönetimin vereceği karar. Öyle bir teklif gelirse, seve seve oturup konuşulabilir. Ama şu an olduğum yerden memnunum. Championship ya da Premier Lig, uzun yıllar burada çalışmak hedeflerimin içinde'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin