Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Willian Arao: Türkiye'nin en çok şampiyon olan kulübüne geldim

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Brezilyalı Willian Arao, bugün gerçekleştirilen idmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Willian Arao: Türkiye'nin en çok şampiyon olan kulübüne geldim

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Brezilyalı Willian Arao, bugün gerçekleştirilen idmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve önemli açıklamalarda bulundu. 

Açıklamalarına şu sözlerle başlayan Arao, ''Burada olmak benim için büyük bir onur. Bir rüyanın gerçek olması gibi. Çok hırslıyım. Umarım sahaya istediklerimi yansıtabilirim. Fenerbahçe, Türkiye'nin en büyük ve en çok şampiyon takımı. Baskı altında oynamaya alışığım. Umarım derbileri ve tüm maçları kazanıp şampiyon oluruz. Umarım ben de daha önce gelen Brezilyalı futbolcular gibi şampiyonluklar kazanarak Fenerbahçe tarihine geçerim'' dedi.

''ALEX DE SOUZA'YLA KONUŞTUM''

Transfer sürecinden önce Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Alex De Souza'yla konuştuğunu ifade eden Brezilyalı yıldız, ''Ben baskı altında oynamaya alışığım. Bir şampiyonluk hasreti var. Bunun için hazırım. Buraya gelmeden önce Alex de Souza ve Marco Aurelio ile konuştum. Umarım derbileri ve tüm maçları kazanıp şampiyon oluruz'' şeklinde konuştu.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin