Fenerbahçe'nin peşinde olduğu Lucas Moura'nın istediği ücret dudak uçuklattı. Brezilyalı yıldız 5 milyon Euro ve imza parası talep etti

Fenerbahçe'nin peşinde olduğu Tottenham forması giyen Lucas Moura'nın sarı-lacivertli ekipten istediği ücret belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'nin peşinde olduğu Lucas Moura'nın istediği ücret dudak uçuklattı. Brezilyalı yıldız 5 milyon Euro ve imza parası talep etti

Ara transfer döneminde aceleci davranmak istemeyen Fenerbahçe kadrosuna oyuncu katma konusunda ince eleyip sık dokumaya devam ediyor.

Taraftarın yıllardır beklediği ''dünya yıldızı'' seviyesinde transfer yapmak için yoğun mesai harcayan Fenerbahçe yöneticileri Aubameyang ile görüştükten sonra bir başka Premier Lig devi Tottenham'da forma giyen Lucas Moura'nın peşine düştü.

CONTE'NİN GÖZÜNE BİR TÜRLÜ GİREMEDİ

30 yaşındaki Brezilyalı yıldız Conte'nin takımın başına gelmesiyle adeta formayı unuttu. Premier Lig ve Şampiyonlar Lig'inde yalnızca 270 dakika sahada kalabilen Lucas Moura şu ana kadar gol veya asist katkısı yapamadı.

SEZON SONU SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

Tottenham ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Moura'nın kulübüyle yeni sözleşme imzalaması beklenmiyor. Fenerbahçe bu nedenle oyuncuyu devre arasında kiralama ya da bonservis bedeliyle kadroya katmak yerine sezon sonunda bedavaya imza attırma peşinde.

İSTEDİĞİ ÜCRET BELLİ OLDU

Brezilyalı yıldız Lucas Moura, sarı lacivertli takımdan yıllık 5 milyon Euro ve imza parası istiyor. Oyuncu, bu şartların karşılanması halinde sarı-lacivertli kulübe gelmeye sıcak bakıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin