Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'dan flaş karar! Ali Koç ile tartışmışlardı...

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım bu akşam katılacağı programda açıklamalarda bulunacak.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'dan flaş karar! Ali Koç ile tartışmışlardı...

Geçtiğimiz günlerde Ali Koç'un kongreye gitmesi konusunda çağrı yapan Aziz Yıldırım bugün canlı yayında açıklamalarda bulunacak.

Habertürk'ün canlı yayınına konuk olacak Aziz Yıldırım'ın gündeme dair flaş açıklamalar yapması bekleniyor. Aziz Yıldırım'ın canlı yayına çıkacağı program saat 21:00'de başlayacak.

ALİ KOÇ'A AĞIR SÖZLER SÖYLEDİ

Ali Koç'un göreve geldiğinden beri başarısızlıklarla dolu günler geçirdiğini söyleyen Aziz Yıldırım, ''5 yıllık büyük tarihi bir başarısızlık vardır. Tribünlerde istifa sesleri yükselmektedir, takıma ve yönetime güvensizlik had safhadadır'' demişti.

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Yıldırım, ''Ali Koç ve yönetimine düşen bu seslere kulak vermek, mazeret ileri sürmeden, güven oyu alabilmek için olağanüstü genel kurula gitmek ve güven tazelemektir. 'İstenmediğim yerde durmam' diye taraftara söz verenler, daha hangi şekilde istenmedikleri kanaatine varacaklardır? Mevcut yönetim, ilk gününden itibaren, başarısızlıklarına, yetersizliklerine, tek mazeret ve kaçış yolu olarak beni ve arkadaşlarımı göstermektedir. Beni ve arkadaşlarımı hayali bir düşman olarak görmekten, yapamadıklarınıza mazeret olarak göstermekten bir an önce vazgeçin'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin