Fenerbahçeli yıldızlara teklif yağıyor. Sarı lacivertli ekibin kasası dolup taşacak

Transfer döneminin hareketli takımlarından birisi olan Fenerbahçe'de yıldız isimlere teklifler gelmeye devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçeli yıldızlara teklif yağıyor. Sarı lacivertli ekibin kasası dolup taşacak

Spor Toto Süper Lig'de lider Galatasaray'ın altı puan gerisinde bulunan Fenerbahçe'de sezon sonunda bazı isimlerle yollar ayrılabilir.

Son maçlarda gösterilen iyi performans nedeniyle takımdaki dengeyi bozmak istemeyen Fenerbahçe; Ferdi Kadıoğlu, Diego Rossi ve Enner Valencia'ya gelen teklifleri reddetmişti. Sezon sonunda ise bu isimler haricinde Attilla Szalai, Osayi-Samuel ve Miguel Crespo ile de yollar ayrılabilir.

KASA DOLUP TAŞACAK

Napoli, transfer listesinde bulunan Ferdi Kadıoğlu için 20 milyon Euro'yu gözden çıkarmaya hazır. Attilla Szalai ile ilgilenen Zenit ve West Ham United'ın ise Macar stoper için 15 milyon Euro teklif yapacağı belirtildi.

Portekizli orta saha Miguel Crespo için İspanyol devi Atletico Madrid, 7 milyon Euro civarında bir teklifle geldi. Sarı-lacivertlilerin beklentisi en az 10 milyon Euro'ydu. İspanyolların sezon sonu yeni bir rakam önermesi bekleniyor.

Premier Lig'den talipleri olan Osayi-Samuel'e ise 5 milyon Euro'nun üzerinde bir teklif gelmesi halinde Nijeryalı oyuncuyla da yollar ayrılacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin