Fenerbahçe'den sert tepki: Hesap verecek

Fenerbahçe Kulübü, Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçla ilgili hakem Zorbay Küçük'e tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'den sert tepki: Hesap verecek

Fenerbahçe devre arasında, "Gece yarısı atanan hakem konusunda duyduğumuz endişeyi açıklamıştık! Haklı olduğumuzu 17. dakikada tüm Türkiye gördü! TFF Yönetim Kurulu Üyesi olduğunu unutup hakem atamalarına yardımcı olan kişi er ya da geç hesap verecektir." açıklamasında bulundu.

Sarı lacivertli kulüp 1-1 sona eren maçın ardından ise, "Tek ihtiyacımız olan şey adalet!" paylaşımını yaptı.

Sahaya taraftar girdi

Tribünler ilk yarıda hakem Zorbay Küçük'e sert tepki gösterirken ilk yarının bitiş düdüğüyle sahaya bir taraftar girdi. Zorbay Küçük'e saldırmak isteyen taraftara görevliler müdahale etti.

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe formasıyla ilk kırmızı kartını gördü

Fenerbahçe’nin Trabzonspor’u konuk ettiği karşılaşmada kırmızı kart ile oyundan ihraç edilen İrfan Can Kahveci, sarı-lacivertli forma ile ilk kırmızı kartını gördü.

Spor Toto Süper Lig’in 28’inci haftasında Fenerbahçe, Trabzonspor’u konuk etti. Karşılaşmanın 14’üncü dakikasında gerçekleşen pozisyonda İrfan Can Kahveci, Siopis’in ayağına bastı. Pozisyonu devam ettiren hakem Zorbay Küçük, karşılaşma durduğu anda VAR’dan gelen uyarı sonrasında pozisyonu inceledi. İncelemenin ardından İrfan Can Kahveci’yi direkt kırmızı kart ile oyundan ihraç etti. Fenerbahçeli futbolcular, karara büyük tepki gösterse de karşılaşma kaldığı yerden devam etti.

Milli oyuncu İrfan Can Kahveci, Trabzonspor karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart ile sarı-lacivertli forma altında ilk kez bir maçta kırmızı kart görmüş oldu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin