Fenerbahçe'den ayrılan Ömer Faruk Beyaz, yeni takımında formayı unuttu

Forma şansı bulamadığı gerekçesiyle Fenerbahçe'den bedelsiz olarak ayrılan ve Almanya Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'a transfer olan Ömer Faruk Beyaz, formaya hasret kaldı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'den ayrılan Ömer Faruk Beyaz, yeni takımında formayı unuttu

Fenerbahçe'nin alt yapısından çıkan ve kendisinden çok şey beklenen Ömer Faruk Beyaz, Fenerbahçe'den bedelsiz olarak ayrılıp kariyerine Almanya'da devam etme kararı almıştı.

Sarı-lacivertli ekipten bedelsiz olarak ayrılan ve Stuttgart'a transfer olan Ömer Faruk Beyaz, Alman kulübünde formaya hasret kaldı. 5 maçta sadece 71 dakika forma bulabilen Beyaz, en son maçına tarihler 22 Ocak'ı gösterdiğinde çıkmıştı.

Alman basınında yer alan haberlerde de, Stutgart teknik direktörü Pellegrino Matarazzo'nun genç oyuncuya şans vermemesi gündem oldu.

ÖMER FARUK BEYAZ KİMDİR?

Ömer Faruk Beyaz İstanbul'un Bağcılar ilçesinde, 2003 yılında dünyaya gelmiştir. Alt yapı kariyerine Fenerbahçe'de başlayan genç futbolcu burada potansiyelli oyunculardan birisi olarak gösterildi. Ömer Faruk Beyaz Fenerbahçe altyapısına 2013 yılında henüz 10 yaşında iken başlamıştır. Göstermiş olduğu performans ile altyapısı hocası tarafından büyük beğeni kazanmıştır. Ömer Faruk Beyaz yaklaşık Fenerbahçe altyapısında 7 sene forma giymiştir. 17 yaşına gelindiğinde ise Ömer Faruk Beyaz, Fenerbahçe A takımı ile sözleşme imzalamıştır.

Ömer Faruk Beyaz, 2021-2022 yılının yaz ayında Fenerbahçe'den ayrılıp Almanya Bundesliga kulüplerinden Stuttgart'a transfer olmuştur.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin