Fenerbahçe’den A Spor’a bir tepki daha: "Hadlerini aşmasınlar!"

Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy, Kadıköy'de Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldıkları Spor Toto Süper Lig maçının ardından konuştu. Özsoy, A Haber kanalına da tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe’den A Spor’a bir tepki daha: "Hadlerini aşmasınlar!"

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Vekili Semih Özsoy, Alanyaspor maçının ardından tepki gösterdi.

Kötü bir gece olduğunu kaydeden Özsoy, “Fenerbahçe için kötü bir gece. Ancak söylediklerimizi ispatlayan bir gece, malumun ilanı. Bunu yapanlar utanmalı ama yanlarına kalmayacak. Nihat Özdemir toplantı yapıp, bizim için istediğini söylüyor ama cevap vermeye kalkınca ‘Ceza yer miyiz?’ diye düşünüyoruz. Ancak Fenerbahçe’yi, Fenerbahçe yöneticisini korkutamazsınız.” dedi.

Trabzonspor maçında verilen penaltı kararına değinen yönetici, “Hakeme kızmayın, o verilen görevi yerine getirdi. Pozisyonları incelemeye gerek bile yok. Biz 3 tane atsaydık, 4 tane yedirirlerdi. Filmin fragmanı 5’teki maçta geldi ve bizim maçta film oynadı. Bunu onların yanına bırakmayacağız.” ifadelerini kullandı.

A SPOR’A HADİ ORADAN DİYORUM

A Spor’a da mesaj yollayan yönetici, “A Spor’da ‘Bize muhtaçlar, sadece doğruları biz söylüyoruz’ demişler. Ben onlara ‘Hadi oradan’ diyorum. Kimsenin dillendiremediğini taraftarımız da başka yorumcular da dillendirir. Onlar da hadlerini aşmasınlar.” diye konuştu.

Yapılanların hesabının sorulacağını söyleyen idareci, “Bize bunları yapanlar koltuklarında rahat oturduklarını düşünüyor olabilir ama yanlarına kalmayacak.” mesajını yolladı.

Etiketler fenerbahçe a spor
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin