Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu başkanı seçildi!

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı seçimini Uğur Dündar kazandı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu başkanı seçildi!

Fenerbahçe’de merakla beklenen Yüksek Divan Kurulu Başkanı seçiminin sonucu belli oldu.

Fenerbahçe Kulübü'nde düzenlenen Yüksek Divan Kurulu Başkanı seçimi sonuçlandı. Uğur Dündar, Vefa Küçük, Sait Yılmaz ve Nail Kır'ın katıldığı seçimi, Uğur Dündar kazandı.

2014'ten beri bu görevi yürüten Vefa Küçük ise seçimi ikinci sırada tamamladı.

Uğur Dündar: 824

Vefa Küçük: 799

Nail Kır: 122

Sait Yılmaz: 117

Geçersiz oy: 9

“ÇOCUKLUK HAYALİM ŞİMDİ GERÇEKLEŞTİ”

Olağanüstü seçimli genel kurulun ardından açıklamalarda bulunan Uğur Dündar, “Orta okul yıllarında Dolmabahçe Stadyumu’nun denize bakan tribünün gişelerinin altında futbolcuların çıkış kapısı vardı. Ben o yaşlarda Fenerbahçe’nin İstanbul Ligi’nde en alt sıralarda yer alan Emniyet, Adalet, Beyoğluspor, Beykoz gibi takımlarıyla Fenerbahçe’nin yaptığı maçlara gider kimi zaman lapa lapa yağan kar altında maçtan sonra bizim futbolcularımızın çıkışlarını beklerdim. Lefterleri, Şerefleri, Can Bartuları, Basri Dilimlileri, Naci Erdemleri dikkatle süzer ve günün birinde acaba ben bu kulübe bir katkıda bulunabilecek miyim diye düşler kurardım. O çocukluk hayalim şimdi gerçekleşti’’ dedi.

‘’SEÇİMDE FENERBAHÇE KAZANDI’’

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Dündar, ‘’Bunda Fenerbahçe kazandı. Fenerbahçe için birlik ve bütünlük mottosuyla yola çıkan bu ekibe gönüllü katkılarda bulunan çok değerli çalışma arkadaşlarıma, yönetimde görev alacağımız çok değerli ekibe sonsuz teşekkürler ediyorum. Biz Fenerbahçe’de mevcut olan fay hatlarını derinleştirmek için değil tam tersine kırgınlıkları gidermek, birlik ve bütünlük içinde olmayı sağlamak, Yüksek Divan Kurulu üyelerine hak ettikleri saygıyı ve ilgiyi göstermek, hiçbir gizli ajandası olmayan bir Uğur Dündar olarak her zaman açık tutacağım. Kapımdan bütün Yüksek Divan Kurulu üyelerinin rahatlıkla girebileceği ve kulübümüzün yönetimini başarılı kılmak için elimizden gelen tüm gayreti sergileyeceğimiz bir dönemi başlatıyoruz’’ ifadelerini kullandı.

‘’FENERBAHÇE’NİN ADAMI OLARAK GÖREV YAPACAĞIM’’

Başkan Ali Koç ile adaylığını ilan etmeden görüşme yaptığını söyleyen Dündar, ‘’Birlik ve bütünlük için yola çıktığımızı, kimsenin adamı olmayacağımı Fenerbahçe’nin adamı olarak görev yapacağımı net bir şekilde söyledim. Bu sözümün hayata geçtiğini sizler de tanıklık edeceksiniz. İnşallah çok güzel bir çalışma ortamı sağlayacağız ve dediğim gibi bundan Fenerbahçe güçlü çıkarak kazanacaktır. Fenerbahçe’nin güçlü olduğu, birlik ve bütünlük içinde neleri başarabileceğini 3 Temmuz’da hep birlikte yaşadık. İşte bu muazzam gücün çeşitli fay hatlarıyla parçalanıp bölünmesi hiçbir Fenerbahçelinin işine gelmez. Fenerbahçe’nin birliği ve bütünlüğü Türkiye’de özlenen birlik ve bütünlüğün teessüsü yolunda atılmış ciddi bir adımdır ve Türkiye için bir umut ışığıdır. Listemiz kazandı ama en büyük kazanan şanlı tarihe sahip kulübümüzdür. Oylarıyla beni destekleyen YDK üyelerine çok teşekkür ediyorum, oy vermeyenlere de teşekkür ediyorum. Centilmence bir yarış sürdüren değerli rakipleri kutluyorum. Her zaman kazanmak önemli değildir, yarışmak da ayrı bir anlam taşır. En zor yolculuklar ilk adımı atmakla başlar. Umut ediyorum ve şu mübarek günde dua ediyorum ki inşallah bu dargınlıkları, kırgınlıkları sona erdirmek bize nasip olur” şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin