Fenerbahçe'de uzun yıllar boyunca forma giyen Cristian Baroni'den, Arda Turan itirafı: Bir anda onu ittim

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Cristian Baroni verdiği bir röportajda Galatasaray derbisinde Arda Turan ile yaşadığı gerginliğin perde arkasını anlattı. Baroni'nin tartışmayla ilgili itirafı gündem oldu.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'de uzun yıllar boyunca forma giyen Cristian Baroni'den, Arda Turan itirafı: Bir anda onu ittim

Fenerbahçe'de 5 sezon forma giyen ve taraftarın sevdiği isimlerden olan Brezilyalı futbolcu Cristian Baroni, Galatasaray derbisinde Arda Turan ile yaşadığı gerginliği açıkladı.

Brezilyalı futbolcu sarı lacivertli takım ile ilk maçına Beşiktaş karşısında çıktı. Cristian Baroni Süper Lig'de yabancı oyuncu kısıtlaması nedeni ile 2014- 2015 sezonunda Fenerbahçe Spor Kulübü ile yollarını ayırdı.

ŞAMPİYONLUKLAR YAŞADI

Cristian Baroni 2010- 2011 ve 2013- 2014 yıllarında Süper Lig şampiyonlukları kazandı. Fenerbahçe 2011-2012 ve 2012-2013 yıllarında Türkiye Kupası'nın sahibi oldu. Cristian Baroni 2009 ve 2014 yılında Türkiye Süper Kupasını almasında başarılı olmasında pay sahibi oldu.

''BİR ANDA ONU İTTİM''

Baroni yaptığı açıklamada, ''Bir Galatasaray maçı öncesi ısınıyorduk. Isınma esnasında Türk futbolunun idollerinden biri olan Arda Turan yanımdan geçiyordu. Bir anda onu ittim. Ortada hiçbir şey yoktu ama bazen futbolcu olarak böyle şeylere ihtiyaç duyuyorsunuz. Biraz ortamı ısıtmak istedim. Sonra bir baktım bana döndü geliyor. O bana vurdu, ben onu ittim derken bir anda ortalık karıştı. Derbilerde böyle karşılıklı ufak gerginlikler, atışmalar her zaman oluyor. Derbilerin güzelliği burada. Bazen biz futbolcuların da böyle biraz gergin ortama ihtiyacı oluyor'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin