Fenerbahçe'de şu ana kadar bekleneni veremeyen Joao Pedro'ya, İtalyan ekibi Torino talip oldu

Portekizli Teknik Direktör Jorge Jesus yönetiminde sezona müthiş bir başlangıç yapan Fenerbahçe, birçok yıldız ismi kadrosuna katmıştı. Çoğu transferinden verim alan sarı-lacivertlilerde yönetim performansından memnun olmadığı bir futbolcusunu gözden çıkardı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'de şu ana kadar bekleneni veremeyen Joao Pedro'ya, İtalyan ekibi Torino talip oldu

Kadıköy'de aldığı 2-1'lik Giresunspor yenilgisine rağmen Dünya Kupası arasına en yakın takipçisi Galatasaray 'ın 2 puan önünde lider giren Fenerbahçe 'de sezon başında birçok transfer yapılmıştı. Sarı-lacivertliler yeni transferlerinin çoğundan verim alsa da bazı isimler beklenen katkıyı veremedi.

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Joao Pedro da henüz istenilen seviyede değil. Fenerbahçe'de bekleneni veremeyen Joao Pedro'yla alakalı İtalya basınında olay bir iddia ortaya atıldı. Tuttosport’un okuyucularıyla paylaştığı habere göre Torino, Fenerbahçe’nin forvet oyuncusu Joao Pedro’yu devre arasında transfer edebilir.

KİRALAMAYA SICAK BAKIYORLAR

İtalyanlara göre Torino, Pedro’nun kiralık olarak transfer edilmesine sıcak bakıyor. Sampdoria’nın da kiralamak istediği golcü oyuncuyla alakalı Fenerbahçe cephesinin de ayrılığa onay verebileceği ifade edildi.

CNN Türk

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin