Fenerbahçe'de mutsuz olan isim Hull City yolunda. Acun Ilıcalı yıldız ismi transfere ikna etti

Fenerbahçe'den yaptığı transferlerle adından söz ettiren Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı bu kez Ryan Kent'in peşine düştü. Fenerbahçe'de mutsuz olan ve İngiltere'ye dönmek isteyen Ryan Kent için Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı teklif yapmaya hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'de mutsuz olan isim Hull City yolunda. Acun Ilıcalı yıldız ismi transfere ikna etti

Glasgow Rangers'dan bedelsiz olarak transfer edilen ancak beklenilen patlamayı bir türlü yapamayan Ryan Kent hakkında gündeme düşen Hull City iddiası oldukça ses getirdi.

Fenerbahçe'ye transfer olduğu günden bu yana İsmail Kartal'ın bir türlü gözüne giremeyen ve Avrupa maçlarında sınırlı sayıda süre alan Ryan Kent devre arasında Fenerbahçe'den ayrılma kararı aldı. Daha önce de sosyal medya hesabından Fenerbahçe ile alakalı tüm paylaşımlarını silen Ryan Kent için Acun Ilıcalı'nın kulübü Hull City'nin devreye girdiği iddia edildi.

Fenerbahçe'den daha önce Ozan Tufan, Allahyar Sayyadmanesh ve Dimitris Pelkas gibi isimleri Hull City'e kazandıran Acun Ilıcalı bu kez de Ryan Kent'in peşine düştü. Premier Lig'e çıkabilmek için iddialı kadrosunu kaliteli isimlerle güçlendirmek isteyen Acun Ilıcalı'nın, İngiltere'ye dönmek isteyen Ryan Kent transferini devre arasında bitirebileceği öğrenildi.

Fenerbahçe formasıyla bu sezon 15 maçta görev alan Ryan Kent 1 gol ve 2 asist kaydetti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin