Fenerbahçe'de korkulan oldu. Rodrigo Becao ve Fred'in sahalardan ne kadar uzak kalacağı açıklandı

Fenerbahçe, Pendikspor karşılaşmasında sakatlanan Rodrigo Becao ve Fred hakkında açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'de korkulan oldu. Rodrigo Becao ve Fred'in sahalardan ne kadar uzak kalacağı açıklandı
Anadolu Ajansı

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Pendikspor deplasmanına konuk olan Fenerbahçe mücadeleden 5-0'lık galibiyetle ayrılsa da takımın en önemli isimlerinden olan Rodrigo Becao ve Fred'i sakatlığa kurban vermişti.

Fenerbahçe'nin orta sahadaki dinamosu Fred maçın 8. dakikasında sakatlanarak yerini Miha Zajc'a bırakırken, Rodrigo Becao ise maçın ilk dakikasında yaşadığı sakatlığın ardından ikinci yarıda sahaya çıkmamıştı.

Fenerbahçe, Rodrigo Becao ve Fred'in sağlık durumlarıyla ilgili açıklamayı resmi hesabından yaptı ve şu ifadelere yer verdi:

''Profesyonel Futbol A Takımımızda, Siltaş Yapı Pendikspor maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan oyuncularımızın Acıbadem Ataşehir Hastanesi'nde görüntülemeleri gerçekleştirilmiştir. Yapılan tetkikleri neticesinde; Rodrigo Becao'nun Hamstring grubunda (biseps femoris) tendon kopması, Fred'in kasık bölgesinde 2. derece yırtık tespit edilmiştir. Oyuncularımızın tedavi süreçleri başlatılmıştır.''

FRED İKİ HAFTA, BECAO İSE ÜÇ AY SAHALARDAN UZAK KALACAK

Yapılan sakatlık açıklamalarının ardından iki ismin de sahalardan ne kadar uzak kalacağı belli oldu. Brezilyalı orta saha Fred yaklaşık iki hafta sahalardan uzak kalacakken, Rodrigo Becao'nun ise tendon kopması nedeniyle üç ay forma giyemeyeceği öğrenildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin