Fenerbahçe'de Jorge Jesus ve Ferdi Kadıoğlu, Slovacko maçı öncesinde açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus ve başarılı isim Ferdi Kadıoğlu, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turu Slovacko maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'de Jorge Jesus ve Ferdi Kadıoğlu, Slovacko maçı öncesinde açıklamalarda bulundu

İlk olarak söz alan başarılı isim Ferdi Kadıoğlu, Dinamo Kiev maçının herkes için hayal kırıklığı yarattığını belirterek, ''Bir önceki maçı kendi adımıza telafi etmek istiyoruz. Slovacko iyi bir takım. Rakibimizi küçümsememeliyiz. Alioski iyi bir futbolcu. Takımda her zaman kaliteli futbolcuların olması iyidir. Kiev maçı herkes için hayal kırıklığı oldu, önümüze devam etmemiz gerekiyor. Taraftarımıza teşekkür ediyoruz, onlar için hazır olduğumuzu göstereceğiz'' dedi.

Slovacko maçının zor geçeceğini söyleyen teknik direktör Jorge Jesus ise, ''Slovacko maçı farklı bir sınav olacak. Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak istiyoruz. Bu turnuvada iyi takımlar var. Türk takımları, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi gibi turnuvalarda son dönemde ileri gidemedi. Biz gruplara kalmak istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

ALTAY YERİNE ERTUĞRUL

Kendileri adına lig şampiyonluğunun daha önemli olduğunu belirten deneyimli çalıştırıcı, ''Her geçen gün daha güçlü oluyoruz. Takımımız çok güçlü ve dengeli. Bizim için en önemli turnuva Süper Lig, gerçekçi olmak gerekirse herhangi bir Türk takımı Şampiyonlar Ligi veya Avrupa Ligi'ni kazanmayı kendine hedef koymuyor. Yarın kalede Ertuğrul başlayacak, ona güvenimiz tam. Şu anda 3 kaleciye ihtiyacımız var'' şeklinde konuştu.

''ELİMİZDEKİ FORVETLERE GÜVENİYORUM''

Forvet hattındaki isimler hakkında sorulan soruya Jesus, "Bir forvet transferi yaptık, Joao Pedro. Elimizdeki diğer forvetlere de güveniyoruz. Onlara inanıyorum, güveniyorum. İyi bir kadromuz var. Şu anda uğraştığımız konu, bir kaleci daha almak'' dedi.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin