Fenerbahçe'de Jorge Jesus şoku! Jorge Jesus Portekiz Milli Takımı görüşmelerine olumlu yanıt verdi, taraftarlar yıkıldı!

Fenerbahçe ile bir yıllık sözleşmesi bulunan Jorge Jesus için Portekiz basınından flaş bir iddia ortaya atıldı.

Fenerbahçe'de Jorge Jesus şoku! Jorge Jesus Portekiz Milli Takımı görüşmelerine olumlu yanıt verdi, taraftarlar yıkıldı!

2022 Dünya Kupası'na çeyrek finalde veda eden Portekiz'de Fernando Santos dönemi sona ermişti. Cristiano Ronaldo'yu yedek bekletmesiyle tüm eleştiri oklarını üzerine toplayan Santos, Fas'a elenince görevini bıraktığını açıkladı.

MOURİNHO İLE GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİ

Portekiz Milli Takımı ilk olarak Roma'yı çalıştıran Jose Mourinho ile bir görüşme gerçekleştirdi ancak Mourinho kariyerinde Roma'ya odaklanmak istediğini belirtti. Mourinho'dan olumsuz yanıt alan Portekiz Federasyonu rotasını Fenerbahçe'yi çalıştıran Jorge Jesus'a çevirdi.

JORGE JESUS'U ÇOK İSTİYORLAR

Record'un haberine göre Portekiz'in bu arayışından haberi olan Jorge Jesus'un milli takım teknik direktörlüğü için görüşmeye hazır olduğunu federasyona bildirdi.

Mourinho ihtimali gittikçe azalan Portekiz Futbol Federasyonu'nun, ülkenin en tecrübeli ve başarılı teknik direktörlerinden olan Jorge Jesus'u takımın başına getirmeye oldukça sıcak baktığı belirtildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin