Fenerbahçe'de gösterdiği muhteşem performansla Serie A devi Napoli'nin yolunu tutan Kim Min-Jae örnek aldığı ismi açıkladı

Fenerbahçe'de forma giydiği tek sezonda harika bir performans gösteren ve ardından Napoli'ye transfer olan Güney Koreli stoper Kim Min Jae, İtalyan basınına konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'de gösterdiği muhteşem performansla Serie A devi Napoli'nin yolunu tutan Kim Min-Jae örnek aldığı ismi açıkladı

Süper Lig'de yalnızca bir sezon oynamasına rağmen büyük izler bırakarak İtalya'nın yolunu tutan 25 yaşındaki başarılı savunma oyuncusu Kim Min Jae, La Repubblica’ya verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Napoli'ye transfer olma sürecini anlatan Kim Min-Jae, "Napoli'nin teklifi benim için büyük fırsattı. Türkiye serüvenimin ardından buna hemen atladım. Yaz aylarında Napoli’nin teklifi bana ulaşanlar arasında en iyisiydi, bende hiç tereddüt etmedim" dedi.

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Güney Koreli stoper, Bu kadar iyi bir başlangıcı beklemediğini ifade eden Güney Koreli futbolcu, "Açıkçası bu kadar hızlı ve heyecan verici bir yükseliş yaşamayı beklemiyordum. Şu anda Serie A ve Şampiyonlar Ligi grubumuzda lideriz. Üç ay içerisinde yaşananlar beklentimin çok ötesine geçti” şeklinde konuştu.

''SERGİO RAMOS'UN VİDEOLARIYLA ÇALIŞTIM''

Örnek aldığı futbolcunun Sergio Ramos olduğunu söyleyen Güney Koreli yıldız, "Her zaman onu örnek aldım. Onun videoları ile çalıştım. Oyunundan çok şey öğrendim. Umarım az da olsa kariyerimde onun ayak izlerini takip edebilirim'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin