Fenerbahçe'de dört isim takıma veda ediyor. İsmail Kartal devre arasında o isimlerle yollarını ayıracak

Sezona fırtına gibi giren ve oynadığı tüm resmi maçları kazanan Fenerbahçe'de devre arası dört isim takımdan ayrılıyor. İsmail Kartal yönetimle görüşerek devre arasında Joshua King, Luan Peres, Lincoln Henrique ve Samet Akaydın ile yolların ayrılmasını istedi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'de dört isim takıma veda ediyor. İsmail Kartal devre arasında o isimlerle yollarını ayıracak

Dün akşam oynadığı Alanyaspor maçından 1-0'lık galibiyetle ayrılarak ligde beşte beş yapan Fenerbahçe'de İsmail Kartal radikal kararlar almaya devam ediyor.

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ve şu ana kadar karşılaştığı tüm rakipleri alt eden Fenerbahçe'de, İsmail Kartal rotasyonda kullanmayacağı dört ismi yönetime bildirdi ve bu isimlerin takımdan ayrılmasını istedi.

İsmail Kartal'ın; Joshua King, Luan Peres, Lincoln Henrique ve Samet Akaydın'ı kadroda düşünmediği ve bu isimlerle yolların devre arasında ayrılacağı iddia edildi.

MIGUEL CRESPO TAKIMDA KALACAK

Takımdaki geleceği tartışılan isimlerden birisi olan Miguel Crespo hakkında ise karar verildi. 6 numara transferinin yapılamamasının ardından İsmail Kartal'ın, Miguel Crespo'nun takımda kalmasını istediği öğrenildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin