Fenerbahçe'de Arda Güler depremi! Jorge Jesus'un çok fazla forma şansı vermediği 17 yaşındaki yıldız oyuncu Fenerbahçe'den ayrılmak istiyor

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'den yönetimi şok eden bir talep geldi. Jorge Jesus'un kısıtlı süre verdiği 17 yaşındaki futbolcu, oynayabileceği bir takıma gitmek için devre arasında takımdan ayrılmak istedi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe'de Arda Güler depremi! Jorge Jesus'un çok fazla forma şansı vermediği 17 yaşındaki yıldız oyuncu Fenerbahçe'den ayrılmak istiyor

Geçtiğimiz sezon şampiyonluk yolunda önemli hamleler yapan ancak sezonu mutlu sonla bitiremeyen Fenerbahçe, yeni sezona yapılanma değişimiyle girdi. İlk olarak teknik direktörlük görevine Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'u getiren sarı-lacivertli ekip, transferde de önemli adımlar attı.

Kadrosunu birçok yıldız oyuncuyla yenileyen Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon performans alınamayan isimlerle de yollarını ayırdı. Jorge Jesus yönetiminde flaş bir başlangıç yapan Kanarya, Süper Lig'de ve Avrupa Ligi'nde taraftarını memnun etmeyi başardı. Camiayı şampiyonluğa inandırmayı başaran Jorge Jesus'un ise gelecek dönemde sözleşmesinin uzatılması bekleniyor.

FORMA ŞANSI BULMAKTA ZORLANIYOR

Fenerbahçe'nin en potansiyelli oyuncusu Arda Güler, sarı-lacivertli ekipte forma şansı bulmakta zorlanıyor. Jorge Jesus, genç oyuncunun fizik ve oyun aklı olarak ilk 11'de olmaya hazır olmadığını belirterek genç oyuncuya kısıtlı süreler veriyor. Fenerbahçe taraftarların bir kısmı bu konuda Jorge Jesus'a hak verirken, bir kısım ise Arda Güler'in daha fazla forma giymesi gerektiğini savundu. Mynet'te yer alan habere göre; Arda Güler'in de bu nedenle ligin ikinci yarısında takımdan ayrılarak, forma giyebileceği bir takıma kiralık olarak gitmek istediği öğrenildi.

JORGE JESUS İZİN VERMEDİ

Yönetim, Arda Güler'den gelen bu talebi Jorge Jesus ile paylaşırken, Portekizli teknik adam ayrılığa karşı çıktı. Jorge Jesus, Arda Güler'in bu sene takımda kalmasını, şampiyonluk yaşamasını ve ekibinin belirlediği antrenman programına uymasını istiyor.

CNN Türk

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin