Fenerbahçe YDK Başkanı Uğur Dündar'dan eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in CHP'den Ankara 1. bölge 4. sıradan aday gösterilmesine tepki

14 Mayıs seçimleri için kritik bir viraj daha dönüldü. Siyasi partiler bugün 17:00 itibariyle Yüksek Seçim Kurulu'na milletvekili aday listelerini teslim etti. 4 siyasi parti CHP listelerinde yer buldu. DEVA Partili eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin CHP'den Ankara 1. bölge 4. sıradan aday gösterildi. Fenerbahçe YDK Başkanı Uğur Dündar, Ergin'in CHP'den aday gösterilmesine tepki gösterdi. Dündar, 3 Temmuz kumpasını hatırlattı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe YDK Başkanı Uğur Dündar'dan eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in CHP'den Ankara 1. bölge 4. sıradan aday gösterilmesine tepki

14 Mayıs seçimleri öncesi, milletvekili aday adayları kesinleştirildi ve Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) teslim edildi.

CHP'nin YSK'ya teslim ettiği listede eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, DEVA Partisi üzerinden CHP Ankara 1. bölgeden 4. sırada milletvekili adayı gösterildi.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, sosyal medya hesabından Ergin'in aday gösterilmesine tepki gösterdi. Dündar, 3 Temmuz ve FETÖ hatırlatmasında bulundu.

Dündar, yaptığı paylaşımda, "Söylemesem olmaz!.. Fenerbahçe'ye 3 Temmuz Fetö kumpası yapılırken Adalet Bakanı olan Sadullah Ergin'in Atatürk ve Cumhuriyet ile özdeş olan Çankaya'dan aday gösterilmesini bir Fenerbahçeli olarak kabul edemiyorum" ifadelerini kullandı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin