Fenerbahçe ve Trabzonspor'dan, 3 Temmuz paylaşımları üst üste geldi

Fenerbahçe, sosyal medya hesaplarından 3 Temmuz nedeniyle paylaşımlarda bulundu. O paylaşımlardan birinde Trabzonspor'a gönderme yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe ve Trabzonspor'dan, 3 Temmuz paylaşımları üst üste geldi

Fenerbahçe 2010-11 sezonunda Süper Lig ve 1. Lig'in bazı müsabakalarında şike yapıldığı ve teşvik primi verildiği iddiasının 11. yıldönümünde paylaşımda bulundu.

Yayınlanan videoda, ''Bugün, 3 Temmuz 2022! Ama bizim için 3 Temmuz hep 2011. Biz konuştuk, susmadık, geri adım atmadık. Onların en güçlü zamanında milyonlar tek yürek tek başımıza savaştık. 'Ne şikesi memleket elden gidiyor.' derken biz; Fenerbahçe suçlu diyenlere gereken cevabı hakla hukukla verdik. Deliller var diyenlere, en büyük delilimiz alın terimizi dedik. Fenerbahçe yok edilmek istendi. Siper olduk, teslim olmadık. Ne kupamızı verdik, ne adımızı kirlettik. Fenerbahçe'ye el sürmelerine izin vermedik. Bugün bir 13 temmuz da daha bu kez her şey bambaşka. Bugün bir 3 Temmuz da daha hırsız ilk günden fazla. Bugün  bir 3 Temmuz da daha vakur duruşumuzla, biz susuyoruz! Kim suçlu biliyoruz! Suçlular hesap verecek, bekliyoruz! 3 Temmuz'un 11. yıl dönümünde Fenerbahçe ye uzanan eller kırıldı. Şimdi hesap vermelerini istiyoruz. 3 Temmuz Tartışmaya Kapalı!'' ifadeleri yer aldı.

TRABZONSPOR'UN PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Trabzonspor ise 3 Temmuz hakkında sosyal medyadan paylaşımda bulundu.

Bordo-mavililer, sosyal medya hesabından UEFA'dan daha önce Avrupa cezası almış kulüplerin açıklandığı bir duyuruyu paylaştı. Trabzonspor'un paylaştığı açıklamada Avrupa'dan ceza almış kulüplerin arasında Fenerbahçe'nin de adının olması dikkat çekti.

İşte o paylaşım:

Fenerbahçe ve Trabzonspor'dan, 3 Temmuz paylaşımları üst üste geldi

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin