Fenerbahçe ve Galatasaray'dan teklif alan milli yıldız seçimi yaptı. İşte yeni sezonda forma giyeceği takım

Fenerbahçe ve Galatasaray yine bir transferde karşı karşıya geldi. Sassuolo'da forma giyen Mert Müldür için İtalyan kulübüne teklifini ileten iki dev arasındaki transfer yarışı milli yıldızın karar vermesiyle sonuçlandı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe ve Galatasaray'dan teklif alan milli yıldız seçimi yaptı. İşte yeni sezonda forma giyeceği takım

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de karşı karşıya gelen Fenerbahçe ve Galatasaray, Sassuolo'da forma giyen milli futbolcu Mert Müldür için tekliflerini İtalyan kulübüne iletti.

Sassuolo'dan ayrılıp kariyerini Türkiye'de sürdürmek isteyen Mert Müldür, bu yaz takıma kattığı yıldız oyuncular ve yeni sezon planlaması nedeniyle tercihini Fenerbahçe'den yana kullandı.

Sassuolo, Mert Müldür için 5 milyon Euro isterken, İtalyan basınında yer alan haberlere göre Fenerbahçe 3 milyon Euro net transfer bedeline ek olarak Süper Lig'de şampiyon olduğu takdirde 1 milyon Euro'da bonus ekleyerek teklif etti.

SÖZLEŞME DÖRT YILLIK OLACAK

Mert Müldür, sağlık kontrollerinden geçtiği takdirde Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Milli oyuncu Fenerbahçe'den yıllık 1.5 milyon euro civarında bir maaş alacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin