Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'tan dikkat çeken transfer yorumu: Gönlümden geçen ve mümkün olan farklı şeyler

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Villarreal maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'tan dikkat çeken transfer yorumu: Gönlümden geçen ve mümkün olan farklı şeyler

Maçı genel hatlarıyla değerlendiren Jorge Jesus, "Villarreal iyi bir takım. Geçen sene Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynadılar. Çeyrek finalde Bayern Münih'i elediler. İyi bir takıma karşı oynadık. Takımım güzel performans gösterdi. Hazırlık maçı da olsa kazanmak güzel ama buradaki asıl amacımız sakatlık nedeniyle oynayamayan oyuncuların oynaması. Bruma ve Lemos gibi uzun süre oynamayan oyuncuların oynaması'' dedi.

Joao Pedro'nun sakatlığıyla ilgili de açıklamalar yapan Jesus, "Joao Pedro'nun sakatlığı bizi üzdü. Hala bir kesinlik yok. Ağır bir sakatlık yaşadı. Bu sene oynayabilir mi şüpheli'' ifadelerini kullandı.

''ONLAR BİZİM 12. OYUNCUMUZ''

Hazırlık maçı olmasına rağmen taraftarın gösterdiği yoğun ilgiye değinen tecrübeli çalıştırıcı, ''Bizlere sevgi göstermeye, desteklemeye devam etsinler. Onlar bizim 12. oyuncumuz. Kendi evimizde oynadığımızda çok güçlüyüz. Taraftarımız ve oyuncularımız arasında bir bağ var. Ligdeki son maçta destekleri harikaydı, böyle devam etsinler. Her şeyimizle savaşıyoruz ki, sene sonunda hep birlikte mutlu olalım'' şeklinde konuştu.

''GÖNLÜMDEN GEÇEN VE MÜMKÜN OLAN FARKLI ŞEYLER''

Jorge Jesus transfer konusunda ise, "Gönlümden geçen ve mümkün olan farklı şeyler. Fenerbahçe'nin finansal olarak uyması gereken şeyler var. Ben tabii ki isterdim ama kulübün şartlarına uyacak şekilde çalışmaya devam etmemiz gerekiyor'' dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin