Fenerbahçe tarihine adını altın harflerle yazdıran isim Konyaspor'un yeni teknik direktörü oldu

Trendyol Süper Lig'deki kötü gidişatın ardından Aleksandar Stanojevic ile yollarını ayıran Konyaspor, Fenerbahçe tarihine geçen isimlerden biri olan Dirk Kuyt ile anlaşmaya vardı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe tarihine adını altın harflerle yazdıran isim Konyaspor'un yeni teknik direktörü oldu

Bu sezon oynadığı 9 maçta yalnızca 9 puan toplayabilen Konyaspor'da beklenen son geçtiğimiz günlerde gerçekleşmiş ve Aleksandar Stanojevic ile yolların ayrıldığı resmi olarak duyurulmuştu.

Aleksandar Stanojevic'in ayrılığının ardından Aykut Kocaman ve Sergen Yalçın isimleri Konyaspor ile sık sık anılsa da Konyaspor sürpriz bir hamle ile Fenerbahçe tarihine adını yazdırmış isimlerden birisi olan Dirk Kuyt ile anlaşmaya vardı.

Futbolculuk kariyerini noktaladıktan sonra teknik direktörlüğe Feyenoord U19 takımıyla adım atan Dirk Kuyt daha sonra ADO Den Haag'ın yeni patronu olmuştu. ADO Den Haag başında 17 maça çıkan Dirk Kuyt 1.12 puan ortalaması yakalamıştı.

FATİH ÖZGÖKÇEN, KUYT İSMİNİ DOĞRULADI

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen yaptığı açıklamada, "Aykut Kocaman’ın uygun olmayacağına karar verdik. Kuyt alternatiflerden bir tanesi. Kuyt ile ilgili bazı tereddütlerimiz var. Kafamızdaki modeli nasıl Konyaspor'da uygularız onu düşünüyoruz. İsmi açıklanmayan başka alternatifler de var. Yeni hoca Adana Demirspor maçına yetişebilir" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin