Fenerbahçe taraftarından Halis Özkahya'ya tepki

Fenerbahçeli taraftarlar, Sivasspor maçı sonrasında hakemlere sert tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe taraftarından Halis Özkahya'ya tepki

Süper Lig'in 4'üncü haftasında Fenerbaçe, evinde Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrasında stat dışında toplanan taraftarlar, hakem Halis Özkahka ve ekibine sert tepki gösterdi.

“Futbolun katili Türk hakemleri” tezahüratında bulunan sarı-lacivertli taraftarlar, Fenerbahçeli yönetici Erol Bilecik açıklamalarda bulunurken de tepkilerini sürdürdü. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un açıklamalarda bulunmasını ve bugünkü hakem performansı hakkında konuşmasını isteyen taraftarlar, daha sonra güvenlik görevlilerinin müdahalesi ile uzaklaştırıldı. Başkan Ali Koç ise stattan çıktıktan sonra otopark alanına yönelerek bir açıklama yapmadı.

Vitor Pereira: Oyun çok fazla durdu

Vitor Pereira ise konuyla ilgili, "Herkes maçı izledi. Takımımı yüksek ritimde oynatmaya çalışıyorum, rakipler de istediği gibi oynayabilir. Hakemlerin de oyunun bu kadar durmasına izin vermemesi gerekiyor oyunun güzelliği açısından. Ancak ben bunları hiçbir zaman bahane olarak göstermem. Oyun çok fazla durdu. 1 puan beni mutlu etmiyor, ben her maçı kazanmak isterim ama takımımın gösterdiği ruhtan dolayı çok mutluyum." dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin