Fenerbahçe-Real Madrid maçı ertelendi

29 Aralık Çarşamba günü oynanacak olan Fenerbahçe Beko - Real Madrid maçı, İspanyol ekibindeki Kovid-19 vakalarındaki artış nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe-Real Madrid maçı ertelendi

Euroleague'in 18. hafta mücadelesinde 29 Aralık'ta oynanması planlanan Fenerbahce Beko-Real Madrid müsabakasının ertelendiği açıklandı.

Erteleme kararının gerekçesinin, Madrid ekibinde ortaya çıkan çok sayıda kovid-19 vakası olduğu bildirildi.

Fenerbahçe Beko - Büyükçekmece Basketbol maçı da ertelendi

Fenerbahçe Beko ile Büyükçekmece Basketbol arasında 2 Ocak 2022'de oynanması planlanan müsabaka ileri bir tarihe ertelendi.

ING Basketbol Süper Ligi'nin 15'inci hafta mücadalesinde Fenerbahçe Beko, Büyükçekmece Basketbol'u 2 Ocak 2022'de konuk edecekti. Büyükçekmece Basketbol'da 6 oyuncunun koronavirüs salgını sebibiyle karantina olmasından dolayı maçın ileri bir tarihe ertelendiği açıklandı. Fenerbahçe Beko'dan yapılan açıklamada, "2 Ocak tarihinde oynanması planlanan Büyükçekmece Basketbol maçımız, rakibimizin en az 6 sporcusu için karantina uygulaması başlatılmış olması sebebiyle ileri bir tarihe ertelenmiştir. Büyükçekmece Basketbol ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin