Fenerbahçe, Ozan Suncak'ın transferinin üzerinden 24 saat geçmeden oyuncunun sözleşmesini feshetme kararı aldı!

Altyapıya oyuncu transferlerine devam eden Fenerbahçe, Tiago Çukur'dan sonra orta saha oyuncusu Ozan Suncak'ı da kadrosuna katmıştı. İstanbul'a gelerek sarı-lacivertlilerle sözleşme imzalayan genç oyuncuyla yollar ayrılıyor.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe, Ozan Suncak'ın transferinin üzerinden 24 saat geçmeden oyuncunun sözleşmesini feshetme kararı aldı!

Altyapısını güçlendirmek için takviyeler yapan Fenerbahçe, Dünya Kupası’na verilen arada Almanya’dan 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Ozan Suncak’ı kadrosuna kattı.

Sözleşme imzalanan genç futbolcunun sosyal medyada ortaya çıkan bazı paylaşımları krize yol açtı. İddiaya göre, Twitter’da daha önce PKK propagandası içerdiği iddia edilen paylaşımları kamuoyuna yansıyan Suncak için acil fesih kararı alındı.

Alman ekibi Reutlingen’den transfer edilen Ozan Suncak Fenerbahçe tesislerine gelerek sözleşme imzalamış ve sarı-lacivertli forma ile poz vermişti. 

OZAN SUNCAK KİMDİR?

Almanya’da Stuttgart altyapısında yetişen ve Reutlingen U19'da forma giyen, aynı zamanda genç milli takımımızda da oynayan 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Ozan Suncak, 31 Temmuz 2004 yılında dünyaa geldi. Genç oyuncu merkez orta saha oalrak görev yapmaktadır. Futbol kariyerine Stuttgart altyapısında başlayan genç oyuncu son olarak Reutlingen U19 takımının formasını giydi.

 

Etiketler fenerbahçe pkk
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin