Fenerbahçe maçlarına beş yıldızlı formayla çıkmaya devam edecek mi? Ali Koç kesin bir dille yanıt verdi

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, Kalamış'taki Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Başkan Ali Koç bundan sonraki maçlarında yıldızsız formayla mücadele edeceklerini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe maçlarına beş yıldızlı formayla çıkmaya devam edecek mi? Ali Koç kesin bir dille yanıt verdi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu'nun temmuz ayı olağan toplantısında konuştu.

Ali Koç sezonun geri kalan maçlarında sahada yıldızsız formayla mücadele edeceklerini açıkladı.

Ali Koç'un açıklamalarından öne çıkan satır başları şu şekilde:

"Şampiyonluk hasreti olmasaydı geçen seneye nispeten başarılı bir sezon diyebilirdik. Şansımız da yaver gitmiyor. Bir önceki hocayla üçlü sistemle oynuyor diye yolları ayırdık, üçlü oynamayan hocamız üçlü oynamaya başladı. En çok puan kaybettiğimiz maçlar, o maçlar oldu."

"Bir transfer yapıyoruz, şampiyon olduk gibi seviniyoruz. Bir maçta kaybediyoruz veya gazetede bir haber çıkıyor, karalar bağlıyoruz. Bir transfer yaptık, göklere çıkarıldık. 'Ayağınıza taş değmesin' yazmış, yukarıdaki mesajlara çıkıyorum, 'Allah belanızı versin...'"

"Bu, Fenerbahçe-Galatasaray kavgası değildir. 1959 öncesi şampiyonlukları kabul eden ve etmeyenlerin hukuk zemininde tartışılacak bir konudur. 2000'li yıllarda kurdukları hegemonyalarını devam ettirmeye çalışanlarla her türlü mücadele edeceğiz."

"Suç mahaline ilk giden katildir diye bir laf ettiler. TFF açıklama yapar yapmaz açıklama yaptılar. Tehlikenin farkında olun. Doğru olan, doğruluğunu ispatlamak zorunda kalıyor. Sanki onlardan başka kimse yok Türk futbolunun hakkını koruyacak."

"Bir tane PFDK Başkanı atanıyor, üstünde Fenerbahçe formasıyla karar veriyor deniyor. TFF Başkanı senin kongre üyen, biz ona bir şey diyor muyuz?"

"Türkiye Kupası seremonisine 5 yıldızlı formayla çıktık, son maçımız da öyleydi. Komisyon kurulmasaydı, sonuna kadar 5 yıldızlı formayla devam edecektik. TFF'nin yaklaşımını doğru buluyoruz, bundan sonraki maçlarımızda yıldızsız formamızla çıkacağız."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin