Fenerbahçe kazandı, 3 futbolcu ıslıklandı

Fenerbahçe'nin Yeni Malatyaspor'u 2-0 yendiği maçta Ali Koç yönetimi ve bazı futbolcular ıslıkla protesto edildi. Fenerbahçe, Süper Lig'de 3 maçlık aranın ardından sahadan galibiyetle ayrıldı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe kazandı, 3 futbolcu ıslıklandı

Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor maçına 5 oyuncusundan yoksun çıktı. Sarı-lacivertli ekipte; bireysel çalışmalarını sürdüren Altay, tedavileri devam eden Ferdi ile Berisha, solunum yolu enfeksiyonu Serdar Aziz ve adalesinde ağrı bulunan Luiz Gustavo görev alamadı.

Fenerbahçe’de Marcel Tisserand, 2 maç sonra kadroda yer aldı. Sarı-lacivertli ekipte gribal enfeksiyonu bulunduğu için Beşiktaş ve Fatih Karagümrük maçlarında görev alamayan Tisserand, Yeni Malatyaspor mücadelesinde kadroda yer aldı. Demokratik Kongolu futbolcu yedek kulübesinde forma bekledi.

“ALİ KOÇ İSTİFA” SESLERİ

Fenerbahçeli taraftarlar, Başkan Ali Koç ve yönetime tepkilerini Yeni Malatyaspor maçında da sürdürdü. Sarı-lacivertli taraftarlar, mücadele öncesinde Başkan Ali Koç ve yönetimi istifaya davet etti.

Tribünleri dolduran taraftarlar İrfan Can Kahveci, Serdar Dursun ve Mert Hakan Yandaş'ı ıslıkla protesto etti.

SADIK ÇİFTPINAR TRİBÜNLERE ÇAĞIRILDI

Fenerbahçe’nin konuk ettiği Yeni Malatyaspor’da forma giyen Sadık Çiftpınar’a taraftarlar sevgi gösterilerinde bulundu. Karşılaşma öncesinde ısınmak için sahaya çıkan Sadık Çiftpınar’a taraftarlar tezahüratlarda bulundu. Tribünlere giden Sadık, alkışlayarak karşılık verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin