Fenerbahçe kariyeri sona eren Jose Sosa'ya, Arjantin'in köklü kulübü Estudiantes talip oldu

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve sarı-lacivertli kulübe veda eden Jose Sosa’nın talipleri de belli olmaya başladı. 36 yaşındaki orta saha oyuncusunu transfer etmek için harekete geçen ilk kulüp ise Sosa’nın ülkesi Arjantin’den oldu.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe kariyeri sona eren Jose Sosa'ya, Arjantin'in köklü kulübü Estudiantes talip oldu

Fenerbahçe'de Jose Sosa dönemin resmen son buldu…2020 yılının yaz ayından Trabzonspor 'dan bonservis bedeli olmadan Fenerbahçe'ye transfer olan Arjantinli futbolcu, son olarak geçtiğimiz cumartesi günü Yeni Malatyaspor ile oynadığı maçta forma giydi ve Sarı-Lacivertli kulübe veda etti.

Fenerbahçe formasıyla son maçına çıkmasının ardından takım arkadaşlarına veda eden Jose Sosa için transfer teklifleri de gelmeye başladı.36 yaşındaki futbolcu için devreye giren ilk kulüp ise Arjantin'den oldu.

Jose Sosa'nın yetiştiği kulüp olan Estudiantes'in eski futbolcusu için transfer teklifi yapmaya hazırlandığı Arjantin basınında yer aldı. Estudiantes'in Sosa'ya ilgisinin belirtildiği haberde transferde belirleyici noktanın ise yıldız futbolcunun Arjantin'e dönmeye ikna olup olmayacağı olarak gösterildi.

Daha önce de Sosa'yı isteyen ancak oyuncuyu Arjantin'e dönmesi için ikna edemeyen Estudiantes'in eski futbolcusu için yeniden girişimlerde bulunmaya hazır olduğu kaydedildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin