Fenerbahçe, Kadıköy'de gol oldu yağdı. İrfan Can Kahveci'nin, Sivasspor'a attığı gol geceye damga vurdu

Trendyol Süper Lig'de 14. haftanın kapanış maçında Fenerbahçe sahasında konuk ettiği Sivasspor'u 4-1 gibi net bir skorla mağlup ederek yeniden liderlik koltuğuna yükseldi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe, Kadıköy'de gol oldu yağdı. İrfan Can Kahveci'nin, Sivasspor'a attığı gol geceye damga vurdu

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Nordsjaelland karşısında aldığı ağır yenilgiden sonra gözünü Trendyol Süper Lig'e çeviren Fenerbahçe, 14. haftanın kapanış maçında sahasında Sivasspor'u konuk etti.

Tam beş golün çıktığı mücadelede Fenerbahçe, Sivasspor'u 4-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri Szymanski, İrfan Can Kahveci, Alaaddin Okumuş(KK) ve Edin Dzeko kaydetti. Sivasspor'un tek golü ise Manaj'dan geldi.

Fenerbahçe bu skorla puanını 37'ye yükselterek 14. haftayı lider tamamladı, Sivasspor ise 15 puanda kaldı. Fenerbahçe önümüzdeki hafta derbi mücadelesinde Beşiktaş'a konuk olacak. Sivasspor ise deplasmanda Konyaspor'a konuk olacak.

FRED İLK 11'E GERİ DÖNDÜ

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldız orta sahası Fred Rodrigues, Sivasspor maçıyla yeniden sahalara döndü. Son olarak 29 Ekim tarihinde ligde oynanan Pendikspor maçında sakatlanan Fred, ligde 3, Avrupa'da 2 olmak üzere toplamda 5 maçı kaçırmıştı. 30 yaşındaki oyuncu, 5 maçın ardından Sivasspor karşılaşmasıyla formasına kavuştu.

Fenerbahçe, Kadıköy'de gol oldu yağdı. İrfan Can Kahveci'nin, Sivasspor'a attığı gol geceye damga vurdu

RIZA ÇALIMBAY MAÇI TAKİP ETTİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Fenerbahçe-Sivasspor maçını tribünden takip etti. Çalımbay, önümüzdeki hafta derbide konuk edeceği Fenerbahçe'yi yerinde izledi ve maç boyunca sık sık not aldı.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1' Fenerbahçe-Sivasspor maçında ilk düdük geldi ve santra vuruşu yapıldı.

4' Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Fred'in ceza sahasına çevirdiği topa Edin Dzeko dokundu, Ali Şaşal gole izin vermedi.

17' Maçtaki gol perdesini Szymanski açtı. Tadic'in ceza sahasına gönderdiği pası şık bir vuruşla ağlara gönderen Szymanski skoru 1-0'a getirdi.

Fenerbahçe, Kadıköy'de gol oldu yağdı. İrfan Can Kahveci'nin, Sivasspor'a attığı gol geceye damga vurdu - Resim : 2

22' Sivasspor beraberlik golüne çok yaklaştı. Burak Kapacak'ın, Livakovic ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda top auta gitti.

42' Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'yle skoru 2-0'a getirdi. Ceza sahası dışından nefis bir gole imza atan İrfan Can Kahveci farkı ikiye çıkaran isim oldu.

45' Fenerbahçe, Sivasspor karşısında ilk yarıyı Szymanski ve İrfan Can Kahveci'nin golleriyle 2-0 önde tamamladı.

46' İkinci yarı başladı.

50' Sivasspor ikinci yarıya golle başladı. Samet'in yaptığı hatayı iyi değerlendiren Manaj fileleri havalandırarak farkı bire indirdi.

68' Fenerbahçe farkı tekrar ikiye çıkardı. Edin Dzeko'nun vuruşunda, Alaaddin Okumuş'a çarpan top üst direğe vurup çizgiyi geçti ve skor 3-1'e geldi.

Fenerbahçe, Kadıköy'de gol oldu yağdı. İrfan Can Kahveci'nin, Sivasspor'a attığı gol geceye damga vurdu - Resim : 3

75' Fenerbahçe'den üst üste goller. Tadic'in ortasına gelişine çok şık bir vuruş yapan Dzeko skoru 4-1'e getirdi.

80' Sivasspor'da Kvet ceza sahası dışından şansını denedi. Soluna uzanan Livakovic topu zorlukla çelmeyi başardı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin