Fenerbahçe ilk transferini gerçekleştirdi. Adana Demirspor'dan Samet Akaydın resmen Fenerbahçe'ye transfer oldu

Fenerbahçe, Adana Demirspor'un milli stoperi Samet Akaydın'ı kadrosuna kattı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe ilk transferini gerçekleştirdi. Adana Demirspor'dan Samet Akaydın resmen Fenerbahçe'ye transfer oldu

FenerbahçeAdana Demirspor'un milli stoperi Samet Akaydın'ı kadrosuna kattı.

Fenerbahçe dün KAP'a bildirdiği açıklamada,  "Kulübümüz, Samet Akaydın'ın transferi konusunda futbolcu ve kulübü Adana Demirspor A.Ş. ile görüşmelere başlamıştır.  Kamuoyunun bilgisine sunarız'' ifadelerini kullanmıştı.

Sarı-lacivertli ekip milli futbolcu için resmi Twitter hesabından bir video paylaşarak transfere resmiyet kazandırdı ve Samet Akaydın ile 3.5+1 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe bu transfer için 3.7 milyon Euro ödeyecek.

Samet Akaydın, "Fenerbahçe için savaşmaya, çubuklunun hakkını vermeye geldim. Fenerbahçe forması giymek her futbolcunun hayalidir'' dedi.

SAMET AKAYDIN KİMDİR?

Samet Akaydın 13 Mart 1994 tarihinde Trabzon'da doğdu. Futbol hayatına ilk olarak İdmanocağı altyapısında başladı. Ardından Trabzonspor'un altyapısına gitti. Sonrasında İdmanocağı'na geri dönen futbolcu sonrasında Boluspor'a transfer oldu. Boluspor'un ardından ise Arsinspor'a transfer oldu. Arsinspor'da sergilediği başarılı performansla Sancaktepe Belediyesi'ne transfer oldu. Sancaktepe Belediyesi'nde sergilediği performansla dikkat çeken futbolcu kariyer çıkışını yaptı ve Şanlıurfaspor'a transfer oldu. Şanlıurfaspor'dan sonra Ankara ekibi Keçiörengücü'nde gitti. Keçiörengücü'nde sergilediği performansla dikkat çeken futbolcu Adana Demirspor'a transfer oldu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin