Eldeki yabancı sayısının fazlalığından dolayı transferde yerli isimlere yönelen Fenerbahçe ilk transfer bombasını patlattı.
Adana Demirspor'da gösterdiği başarılı performans ile A Milli Takım'a yükselme başarısı gösteren 28 yaşındaki Samet Akaydın ile sarı-lacivertli kulüp anlaştı. Fenerbahçe bu transfer için Adana Demirspor'a 4 milyon Euro bonservisi dört taksit şeklinde ödeyecek.
ALACAĞI MAAŞ DA BELLİ OLDU
Samet ile 3.5 yıllık sözleşme yapılacak. Milli oyuncu yarım sezon için 8 milyon TL alacak. Gelecek yıl 16 milyon TL ödenecek. Tecrübeli oyuncu, bir sonraki sezon 18, son senesinde de 20 milyon TL kazanacak. Böylece 3.5 yılda sarı-lacivertli takımdan alacağı garanti para 62 milyon TL'ye ulaşacak.
Samet Akaydın, Adana Demirspor ile bu sezon 15 Süper Lig maçının tamamına 11 başladı. Samet, bu karşılaşmaların 14'ünde 90 dakika sahada kaldı.
Brezilyalı efsane futbolcu Pele'nin vefatı, spor ve siyaset camiasını yasa boğdu. Messi, Mbappe, Ronaldo ve Neymar'dan paylaşım geldiSpor