Fenerbahçe ile aynı kaderi paylaştılar! Hamburg taraftarının şampiyonluk sevinci yarıda kaldı

Almanya Bundesliga 2'nin son haftasında Hamburg, sahasında Sandhausen'i mağlup etti. Sonuç sonrası şampiyon olduğunu zannedip sahaya atlayan taraftarlar Heidenheim maçından gelen son dakika golü haberiyle adeta yıkıldı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe ile aynı kaderi paylaştılar! Hamburg taraftarının şampiyonluk sevinci yarıda kaldı

Almanya Bundesliga 2'nin son haftası inanılmaz bir heyecana sahne oldu.

Bundesliga'ya direkt çıkacak olan takımların belirleneceği haftaya Hamburg taraftarı damga vurdu. Son hafta sahasında Sandhausen'i ağırlayan Hamburg mücadeleden 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Son düdüğün ardından taraftarlar sahaya girdi.

ALDIKLARI HABERLE YIKILDILAR

Hamburg'un direkt rakibi olan Heidenheim ise son dakikalarına 2-1 yenik girdiği mücadeleyi 90+3 ve 90+9. dakikada attığı gollerle kazanmayı başardı ve Hamburg'u geride bırakarak bir üst lige yükseldi. Bu sonuç sahaya inen Hamburg taraftarını büyük üzüntüye uğrattı.

FENERBAHÇE BENZER BİR OLAY YAŞAMIŞTI

2009-2010 sezonunda da ülkemizde benzer bir olay yaşanmıştı. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda 1-1 devam eden maçta, maçın son dakikaları oynanırken Bursa’dan gol haberi olduğu, Bursaspor-Beşiktaş maçının 2-2 bittiği anons edildi.

TİMSAH YÜRÜYÜŞÜ GÜNDEME OTURMUŞTU

Fenerbahçe bu sonuçla şampiyon olduğu şeklinde statta yapılan anons lig tarihinde skandala neden oldu.

Yapılan bu anons sonrası Fenerbahçe taraftarı sahaya atlamış ve büyük sevinç yaşamıştı. Bazı taraftarlar timsah yürüyüşü yaparak Bursaspor'a göndermede bulunmuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin