Fenerbahçe için tehlike çanları çalıyor. Yıldız isimlerin aklı transfer teklifleriyle karıştı

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Dusan Tadic ve Sebastian Szymanski için Avrupa kulüplerinden teklifler yağıyor. Sebastian Szymanski için Napoli devreye girerken, Dusan Tadic için ise sürpriz bir ekip transfer teklifine hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe için tehlike çanları çalıyor. Yıldız isimlerin aklı transfer teklifleriyle karıştı

Bu sezon tüm resmi maçlarını kazanarak 14'te 14 yapan Fenerbahçe'de performanslarıyla öne çıkan Dusan Tadic ve Sebastian Szymanski için Avrupa kulüpleri kollarını sıvamış durumda.

Fenerbahçe'nin tecrübeli ismi Dusan Tadic hem saha içinde hem de saha dışında takımın lideri olurken, 34 yaşındaki yıldız isim için sürpriz bir ekip devreye girdi. Sırbistan'ın Vojvodina Kulübü Başkanı Dragoljub Zbiljic katıldığı bir canlı yayında, ''En büyük dileğim Dusan Tadic'i geri getirmek ve kariyerini Vojvodina'da en az altı ay futbol oynayarak tamamlaması'' dedi.

Dusan Tadic 2006 yılında gösterdiği başarılı performansla Vojvodina'nın A takımına yükselmeyi başarmıştı.

SZYMANSKI İÇİN NAPOLI DEVREDE

Sarı-lacivertli ekibin bu sezon dikkat çeken bir diğer ismi Sebastian Szymanski ise İtalya'nın son şampiyonu Napoli'nin radarına girdi.

Fenerbahçe formasıyla şu ana kadar 8 gol ve 4 asistlik müthiş bir performans gösteren yıldız isim için Napoli 20 milyon Euro'yu gözden çıkarmış durumda. Fenerbahçe ise Sebastian Szymanski'nin transfer bedelini 30 milyon Euro olarak belirledi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin