Fenerbahçe galibiyeti son dakikada kaçırdı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk maçında konuk olduğu Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımıyla 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe, 90+1'de galibiyeti kaçırırken maçta da ilginç bir olay yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe galibiyeti son dakikada kaçırdı

Fenerbahçe, 90+1'de Pelkas'la penaltıyı kaçırdı kaleciden dönen topu Berisha tamamladı ancak VAR incelemesinin ardından gol iptal edildi. Kaçan penaltı sonrası sahada futbolcular arasında gerilim yaşandı.

Fenerbahçe galibiyeti son dakikada kaçırdı

Fenerbahçe, 11. dakikada Mesut Özil'in golüyle öne geçti. Ev sahibi ekip 41'de Lammers ile skoru eşitledi.

Taraftara öpücük

Mesut Özil, kendisine yabancı madde fırlatan Eintracht Frankfurt taraftarlarına öpücük attı.

51. dakikada kendisine atılan yabancı maddelerden sonra Mesut Özil, Frankfurt taraftarlarına öpücük yolladı.

Fenerbahçe, Eintracht Frankfurt maçına 5'i sakat 3'ü de UEFA listesinde yer almadığı için 8 oyuncusundan yoksun çıktı. Sarı-lacivertli ekipte; Miha Zajc, İrfan Can, Tisserand, Nazım ve Sosa sakatlıkları sebebiyle forma giyemezken, UEFA listesinde yer almayan Miguel Crespo, Burak Kapacak ve Serdar Dursun'a görev alamadı.

TARAFTARLARDAN DESTEK

Fenerbahçe'yi Eintracht Frankfurt karşısında desteklemek isteyen taraftarlar Euro-Skulptur önünde toplanarak stada hareket etti. Deutsche Bank Park Stadı'nda kendilerine ayrılan yerleri dolduran taraftarlar, başta Mesut Özil olmak üzere sarı-lacivertli takıma yaptıkları tezahüratlarla destek oldular.

FRANKFURT: FENERBAHÇE'Yİ VE BÜTÜN TARAFTARLARINI EVİMİZDE AĞIRLAMAKTAN ÇOK MEMNUNUZ

Eintracht Frankfurt Kulübü, mücadele öncesinde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Fenerbahçe taraftarları, 2021/22 UEFA Avrupa Ligi grup karşılaşmalarının ilki için Deutsche Bank Park'a hoş geldiniz. Fenerbahçe SK'yı ve bütün taraftarlarını evimizde ağırlamaktan çok memnunuz. Frankfurt içinde ve çevresinde yaşayan bütün Fenerbahçe taraftarları ve destekçilerine, hemşehrileri ile keyifli vakit geçirmelerini diliyoruz. Hep birlikte heyecanlı ve adil bir Avrupa akşamının keyfini çıkaralım."

FRANKFURT YARDIMCI ANTRENÖRLE SAHADA

Eintracht Frankfurt'ta teknik direktör Oliver Glasner, Wolfsburg'u çalıştırdığı devre arasında oyuncularını sahaya geç çıkardığı için aldığı ceza sebebiyle Fenerbahçe maçında takımının başında yer alamadı. Oliver Glasner'in yerine yardımcısı Michael Angerschmid kulübede yer aldı. Öte yandan Alman temsilcisinde takım kaptanı Sebastian Rode sakatlığı sebebiyle yer alamadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin